donderdag 29 december 2016

Grootste zwembad ter wereld

Boek nu, betaal later, gratis annuleren. Budget tot luxe, hotels en huizen. Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Haal vandaag nog een Zwembadje in huis.


Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.

Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


Maar wie echt de ruimte wil hebben tijdens een duik in het zwembad , zal toch even een ticket naar Chili moeten boeken. Daar ligt namelijk het allergrootste zwembad ter wereld. Het enorme bad hoort bij het San Alfonso del Mar-resort vlak bij de hoofdstad Santiago.


In het zwembad gaat 2miljoen liter water, dat uit de aangrenzende zee gehaald wordt. Je zou het grootste zwembad ter wereld misschien op een plek, waar je normaal gesproken helemaal niet kan zwemmen, verwachten.

Niets is minder waar, het zwembad ligt namelijk nog geen 1meter van de zee vandaan. Dit enorme zwembad bevindt zich in een voormalige hangar voor zeppelins. Het is zelfs de grootste vrijstaande hal in de wereld ! De afmetingen: 3meter lang, 2meter breed en 1meter hoog en een oppervlakte van 66.


Beelden zeggen in dit geval meer dan woorden. Hoogste zwembad ter wereld : Marina Bay Sands Uniek zwembad bovenop een wolkenkrabber in Singapore. Het zwembad van Marina Bay Sands ligt op maar liefst 3meter. Bezoekers zijn zelfs toegestaan om kleine boten in het badje te manoeuvreren. De in goud gedrapeerde Gold Energy Pool in het Tibetaanse St.


Regis Lhasa resort geeft gasten een extra pompeus gevoel. Heb je altijd al eens een duik willen nemen in het grootste zwembad ter wereld ? Dan moet je bij San Alfonso del Mar zijn. Dit zwembad heeft een lengte van maar liefst 9meter en bevat bovendien 2miljoen liter water. Bovendien ligt het aan de kust van Chili, dus je kunt tijdens het zwemmen ook nog eens genieten van een uitzicht over de zee. Wat doe je als je miljard dollar over hebt en geen idee hebt wat je er mee moet doen?


Dan bouw je wat appartementen en met een bescheiden zwembadje erbij! Zo bescheiden dat het World Guinness Book of Records ook even een duik nam nemen en tot de conclusie kwam dat dit wel het grootste zwembad ter wereld moest. Het grootste hotel ter wereld is te vinden in Moskou, Rusland.

Dit hotel heeft verschillende restaurants, nachtclubs en bars, maar is vooral bijzonder door haar uitzicht op het voormalig tsarenverblijf en haar eigen versie van het Kremlin. Daarom werken bepaalde elementen van NU. Upgrade je browser via Instellingen. Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


In San Alfonso del Mar in Chili, staat het grootste zwembad ter wereld. Het water wordt automatisch gefilterd uit de Pacifische Oceaan. De kosten van dit zwembad waren geschat op ongeveer 3. Appartement boeken bij dit grootste zwembad ter wereld. Als je dit zwembad met eigen ogen wilt zien, zul je moeten afreizen naar Chili.


Het San Alfonso del Mar resort geeft uitzicht op dit mega- zwembad én de zee. Het resort staat enorm goed aangeschreven, vooral vanwege de service en de hele schone kamers. In deze video neem ik jullie mee in het grootste zwembadcomplex ter wereld.


Het is echt gigantisch en het grootste vrijstaande gebouw ter wereld. Dit is Tropical Island mensen, kijk de video en je ben volledig op de hoogte wat daar allemaal te beleven is! Boeken kan hierrr en daarrr nog wat vakantiekiekjes.


Wel snel wezen want in Dubai bouwen ze een nog groterder zwembad. Kies uit maar liefst vier afdalingen: de grootste indoor waterglijbaan ter wereld , de hoogste bandenglijbaan van de Benelux, de steilste indoor speedslide van Nederland en de langste trechterglijbaan ter wereld. Werelds grootste indoor glijbaan Bombo, de grootste indoor waterglijbaan, trotseer je niet alleen.


Grootste zwembad ter wereld. Dit gigantische hotel telt 7.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.