dinsdag 20 december 2016

Betonnen oprit aanleggen

Vind een stratenmaker om de klus te klaren. Bekijk prijzen, plaats je klus (gratis!) en selecteer een stratenmaker uit de buurt. Een oprit in beton is oersterk, zeer duurzaam en makkelijk te onderhouden. Eenmaal geplaatst heb je er weinig omkijk meer naar. Een van de meest bekende betonvloeren is de gepolierde betonnen vloer maar er zijn nog meerdere soorten afwerkingen.


Oprit in gepolierde beton.

Beton is de juiste keuze wanneer je een makkelijk te onderhouden oprit wil die niet alleen duurzaam is en sterk, maar die dankzij een strakke en moderne uitstraling ook gezien mag worden. Hoe een dergelijke oprit aangelegd wordt en welke soorten afwerkingen er zijn, kun je in dit artikel lezen. Als je je betonnen oprit wil reinigen, moet je goed opletten met het gebruik van schoonmaakmiddelen. Sommige producten kunnen namelijk vlekken maken.


Vraag advies aan een vakman over de juiste reinigingsmethode. Ben je op zoek naar een vakman voor het aanleggen van een oprit in gepolierd beton? Laat je betonnen oprit en terras vakkundig aanleggen.


Benieuwd naar de kosten van zo’n mooie, strakke oprit ? Wij bezorgen en storten het beton op de door uw doorgegeven bestemming en tijd.

Zelf betonnen oprit maken. Het zelf aanleggen van een betonnen oprit (of terras) is best een specialistische klus. Bent u toe aan iets anders, iets nieuws en onderhoudsvrij? Dan is een monolietvloer iets voor U! Veelal is bestaande bestrating verzakt, of liggen stenen scheef of hobbelig.


Met een oprit van beton heeft u geen last meer van rijsporen of kuilen van de wielen. Bij RoKeGa Betonspecialist bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van een betonnen oprit voor uw huis, bedrijf of werkplaats. In deze tijd zijn gekleurde betonplaten erg populair voor opritten en tuinen, zoals de antracietkleurige betonplaten zwart, grijs en antraciet. Deze kleuren zijn erg populair door de moderne uitstraling die deze kleuren geven.


Betonnen oprit met eigentijdse kleuren. Wilt u een betonnen wandelpa dan is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden van het laten maken van een betonnen oprit , wandelpad of terras?


Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. Wij zijn daarnaast ook telefonisch of per e-mail bereikbaar. Mogelijke kleuren voor een betonnen oprit. U kunt kiezen uit meerdere kleuren voor uw betonnen oprit.


De meest verkochte kleuren zijn midden en donkergrijs. Vaak in combinatie waardoor er een mooi gewolkt effect ontstaat.

Het is een slimme combinatie tussen hoogwaardige materialen, een deskundige opbouw en een verfijnde afwerking. Glasvezelbeton of polybeton? De opritten in beton die door ons team worden geplaatst, zijn gebouwd om een leven lang mee te gaan.


Dat ziet er, net geleg vaak mooi uit. Bent u benieuwd naar wat de prijs is van het aanleggen van een oprit ? U vindt hieronder de gemiddelde prijzen voor het aanleggen van een oprit. Qua prijs per vierkante meter zit je zeker goed. Waarom zou je kiezen voor een gepolierde betonnen oprit en waar hou je het best rekening mee als je deze laat aanleggen ? Bent u van plan een strakke en stevige oprit te leggen?


Lees dan hieronder ons stappenplan met handige tips vooraf en tussen de stappen door zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.