donderdag 15 december 2016

Chloortabletten

Chloortabletten voor het zwembad. Interline Mini tabs gr chloortabletten desinfectie middel voor zwembadwater. Zwembaddirect, de specialist in alles voor uw zwembad. Deze Aqua Easy chloortabletten worden in de skimmer of chloordrijver geplaatst.


Geschikt voor het doden van bacteriën, virussen, schimmels en algen in je zwembad.

Deze tabletten kan je het best toevoegen aan het zwembadwater met behulp van een chloordrijver, skimmer of chloorsluis. Deze Briquette lossen volledig op in het water, er blijft dus niets over. Interline chloortabletten zijn belangrijk voor de kwaliteit van het zwembad water. Het houdt algen en bacteriën uit het zwembad. Wij adviseren om de 2grams tabletten altijd in een grote chloordrijver te doen of gebruik te maken van een automatische doseersluis.


Zo kan het snel oplossen in het water. Daarmee voorkomt u tevens dat het water troebel wordt. Bovendien hebben we zowel chloortabletten voor zwembaden als voor de jacuzzi of spa.

Het beste moment om chloortabletten aan uw zwembad toe te voegen is tegen de avond. Gooi nooit een chloortablet in uw zwembad en gebruik altijd een drijver of het skimmermandje. Alle spullen voor het beste zwembad onderhoud Om je zwembad mooi en schoon te houden is het belangrijk dat je de juiste spullen gebruikt voor zwembad onderhoud. De verschillen in chloortabletten kunt u hieronder.


Onze regel is tablet per week per 25m³. Doe één tot twee keer per week een meting om die hoeveelheid eventueel aan te passen. HTH chloortabletten grams kg. Soms worden chloortabletten ingenomen door kinderen, bijvoorbeeld omdat de tabletten uit de houder in het zwembad vallen en aangezien worden voor snoep. Zeker de wat kleinere tabletten kunnen het uiterlijk van een pepermuntje hebben.


Deze chloortabletten zijn ideaal voor gebruik in de skimmer bij privé zwembaden. Bestel chloortabletten en chloorgranulaat bij de online zwembadspecialist van Nederland. Met chloor desinfecteer je het water in je zwemba spa of hottub. Waterbehandelingsproducten snelle levering en goedkoop! Superklor Galet van Splash is chloor in tabletvorm met een langdurige werking.


De verpakking bevat tabletten van 20g. Zwembad chloortabletten zijn onder te verdelen in soorten, zoals hieronder beschreven. Grote zwembad chloortabletten 2gram.

De grote chloortabletten 2gram zijn geschikt voor grotere zwembaden. Het water blijft fris en helder. Een chloortablet kunt u heel gemakkelijk in de skimmer of in een chloordrijver plaatsen. Deze zullen dan een constante chloorafgifte produceren. Het zwembadchloor lost langzaam op wanneer het in contact komt met het zwemwater.


Pool Power chloortabletten grams kg. Zo ben je verzekerd van een constanste afgifte van chloor. Voeg toe aan vergelijking. Dagelijks onderhoud doe je met chloortabletten in een skimmer of chloordrijver.


Controleer regelmatig of de chloortabletten opgelost zijn. Gooi chloortabletten nooit los in het water, dan verkleurt je zwembad. De tijd waarin een chloortablet oplost verschilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.