dinsdag 27 december 2016

Rolstoelschommel

Rolstoelschommel Professioneel. Een rolstoelgebruiker kan de schommel makkelijk zelf in beweging zetten door aan een touw te trekken. Lengte x breedte vrije ruimte 71cm. Breedtevrijeruimte 44cm.


Met een grote lach geeft ze aan dat het fantastisch is. Nenko heeft een groot aanbod.

Robuuste rolstoelschommel. Ideaal voor gebruik bij instellingen. Maximale valhoogte 1cm. Minimaal benodigd grondoppervlak 7x 2cm. De genoemde prijs is exclusief montagekosten en exclusief valdempende ondergronden.


Enig onderzoek door Luc bracht een oplossing. Onze keurder keek, testte en keurde meteen de schommel goed. Zulk vakmanschap kwam hij nog zelden tegen.


Met de ervaring van Claeys houtconstructies, Peeters mobility center en Hako boringen konden we onze eerste rolstoelschommel bouwen zonder dat we er ook maar iets aan dienden te wijzigen.

Jan van de Meer heeft een rolstoelschommel gedoneerd aan Gewoon bij Winny, een plek waar mensen met zorg terecht kunnen voor vrijetijdsbesteding. Hazerswoude-Dorp - Wat een verjaardagsfeest al niet teweeg kan brengen. Op het verjaardagsfeest hoorde Jan van de Meer van de actie voor het sparen van een rolstoelschommel. Speeltoestellen van hoge kwaliteit: KOMPAN.


Spelen uw kinderen vaak buiten? Dan is de kans groot dat zij dat doen op speeltoestellen van KOMPAN van KOMPAN. Find Free WordPress Themes and plugins. Did you find apk for android?


You can find new Free Android Games and apps. ROLSTOELSCHOMMEL Inleiding Roam is fabrikant van unieke en speciale ”fietsen”, voor zeer uiteenlopende doeleinden. Van lage instap fiets tot zeer uitgebalanceerde vervoersmiddelen voor minder-validen. Ook speciale fietsen voor attractie-doeleinden behoren tot het assortiment. Door aan de touwen te trekken komt de schommel in beweging.


Indien een persoon niet voldoende spierkracht heeft om de schommel zelf te bedienen, dan kan er iemand naast de schommel gaan staan om de schommel te laten bewegen. Door deze rolstoelschommel kunnen kinderen met een lichamelijke beperking ook het plezier beleven van het schommelen. RAL-systeem) Wij verzorgen voor u de complete schommel, inclusief het vakkundig plaatsen.


De rolstoelschommel is leverbaar in diverse kleuren. Alle kinderen, met of zonder rolstoel, kunnen gewoon samen spelen in het speelplein Het Blok in Bertem.

De vzw El Soplo del Viento schonk het prototype van hun rolstoelschommel aan onze gemeente. In onze nieuwe belevingstuin willen we graag een rolstoelschommel voor mensen die lichamelijk en verstandelijk beperkt zijn. Op deze schommel kunnen zij op hun manier genieten van de tuin, de zon en een zachte bries.


Spaar je mee voor deze rolstoelschommel ? Wij bieden Vrijetijdsbesteding voor mensen met zorg. Kijk in het menu voor alle info!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.