woensdag 14 december 2016

Bois de fleuri

Vergelijk 2boekingssites en vind uw ideale hotel tegen de beste prijs! De beste hotels voor vandaag. Met de Nederlandstalige animatie, het zwembad met peuterbadje en het multisportterrein vermaken de kinderen zich goed.


Het treintje brengt je gratis naar het centrum en het strand. Met twee uur rijden ben je in Barcelona.

Le Bois Fleuri ligt net buiten Argelès-Sur-Mer. De camping ligt in een bosrijk gebied. Met een treintje dat heen en weer pendelt, kun je naar het centrum of de stad. Een ideale camping voor het hele gezin met vele faciliteiten en activiteiten. Dagelijks rijdt er een pendeltreintje naar het centrum van Argeles (ca. km) en de stranden van Argeles (ca. km).


De mooie zandstranden van deze kust staan garant voor volop speel- en waterplezier! Deze luxe kampeerplek bevindt zich in een rustige omgeving waar u heerlijk tot rust kunt komen. In de buurt ligt de levendige plaats Argelès-sur-Mer, waar u over de boulevard kunt struinen.

De kinderen kunnen zich prima vermaken in het zwemparadijs dat op de camping met luxe aanwezig is. Als aan het eind van de ochtend de wind uit zee opsteekt, ontwaken de windsurfers op het strand van Argelès-sur-Mer. En in het binnenland zijn nog meer avonturen te beleven! En een dag op de camping is ook een prima plan.


Een balletje slaan op de tennisbaan, de kinderen onder de pannen bij hun vriendjes in de miniclub. Of een middag in het waterpark. De stacaravan, die wij kregen, stond pal achter het podium. Krijg meteen de laagste prijzen!


Een deel van de plaatsen wordt gescheiden door struiken. Op het terrein zijn een volleybalnet, een tafeltennistafel en enkele speeltoestellen. Naast de camping ligt het gemeentelijk zwembad. Kampeerders hebben hier gratis entree. Au Bois Fleuri votre paysagiste à Lagny sur Marne (77) à votre service pour la création, l’entretien et les petits travaux de jardinage en Seine et marne (77), le Val de marne (94) et la Seine Saint Denis (93).


Er is mogelijkheid tot het huren van stacaravans en kamers. Argeles-sur-Mer en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Dit populaire vakantiepark op een domein van maar liefst ha groen heeft een ideale ligging voor wie de mediterrane sfeer wil opsnuiven: vlak bij de Middellandse Zee en de Spaanse grens.


Door de vele ontspanningsmogelijkheden zeer geliefd bij Belgen.

Welkom op le Bois de Valmarie! Deze 5-sterren camping in Argelès-sur-Mer heeft een buitenzwembad. Languedoc-Roussillon is een zeer veelzijdig gebie er zijn oneindig veel mogelijkheden om te wandelen en te fietsen.


Vakantiepark Camping le Bois Fleuri (ca. ha., 4plaatsen) ligt km buiten het centrum van Argelès-sur-Mer en op ca. Het park is terrasvormig aangelegd en wordt gedomineerd door prachtig groen waardoor er veel schaduw is. Er is een shuttleservice naar het strand en naar het centrum van Argelès. Un camping familial et calme Dans un cadre de nature privilégié.


Ik hoop u te kunnen verleiden nog eens naar le Bois Fleuri te komen zodat we een optimale verblijf voor u kunnen verzorgen. Sauvigny-le- Bois en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.