donderdag 15 december 2016

Betonbouw friesland

Boek uw Hotel in Friesland online. Reserveer online, laagste prijzen. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Elke dag nieuwe vacatures in de bouw.


De Haarsma Groep is actief op veel bouwterreinen.

We zijn een aannemingsbedrijf met meerdere specialisaties in huis. Hierdoor zijn wij in staat om zowel gerichte diensten aan te bieden als complete projecten te realiseren. Zo verzorgen we de uitvoering van grond-, weg-, water- en betonbouw voor diverse opdrachtgevers. Schotanus Betonafwerking in Hemelum ( Friesland ) is een zelfstandig betonbouwbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in beton in de breedste zin van het woord.


Of het nu gaat om het storten en vlinderen (monolithisch afwerken) van een betonvloer of het plaatsen en storten van bekistingselementen, Schotanus is in betonwerken uw betrouwbare partner. Brutoloon Brutoloon (max) Solliciteer nu.

U kunt uw betonvloer laten storten door West- Friesland Vloerenservice B. Door de ruwe betonvloer een mooie afwerking te geven, wordt deze ook duurzamer voor het gebruik. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Bij Civilion gaan we veilig om met jouw persoonsgegevens. Bij Noord Prefab Beton Buitenpost, wie bieden een oplossing voor elk probleem.


Uw partner in prefab beton. U kunt bij beton- en aannemersbedrijf Veenstra b. Op deze vacaturepagina kun je alle externe vacatures vinden. Vacatures beschikbaar in Friesland. Op dit moment bestaat het bedrijf uit een zestal personeelsleden en werken we met ongeveer tot uitzendkrachten. Bouwtech Friesland Bovitec Bouwchemie BSA Vloeren B. T Groothandel en producent instortvoorzieningen Cazant Betonbouw BV Chrys Mariusz Bouw Clement Beton Weert B. Concrelit Betonindustrie B. Kunstwerken van beton die majestueus in het landschap staan.


Enerzijds mooi opgenomen in de omgeving, anderzijds ook als tunnel onder het landschap weggewerkt.

Jansma betonbouw zorgt voor goede bruggen, viaducten, gemalen, sluizen en tunnels. Dit doen we in overleg met de omgeving. Vroege betonbouw in Friesland Nationaal gezien heeft het gewapend beton in Friesland zeer vroeg zijn intrede gedaan. Het is zelfs vrij zeker dat in deze provincie het betonskelet voor het eerst is toegepast en de eerste woning en kerken in beton zijn gebouwd. Wij kunnen het gehele traject voor u verzorgen, vanaf het kisten van de (kelder)vloer tot het vlinderen van de vloer, inclusief leveranties.


Desgewenst nemen wij het volledige project aan of voeren wij de werkzaamheden uit op basis van uurtarief. Vanuit ons bedrijf in Friesland verzorgen wij projecten door heel Nederland en daarbuiten. Uw vacature niet gevonden? Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.


LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.