donderdag 29 december 2016

Zwembad callantsoog

Zwembad callantsoog

Vind en boek nu uw droomaccomodatie bij TUIvillas! Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creƫer buiten ook een thuisgevoel! Het hele jaar door kunt u dan ook bij ons terecht.


Overdekt zwembad in Tempelhof. In ons overdekt zwembad (graden) kunnen onze gasten zwemmen naar hartelust. Door het speciale chloride-arm systeem heeft u geen last van branderige ogen of irritatie van chloorwater. Door dit systeem wordt namelijk gewoon keukenzout omgezet in chloor.


Het zwembad met heerlijk warm zwemwater is het gehele jaar geopend en elke dag een aantal uur geopend voor vrij zwemmen. In subtropisch zwembad Ooghduyne in Julianadorp spat het plezier er vanaf! De meter lange glijbaan en het stuwende water van de stroomversnelling staan garant voor onvervalste waterpret.


En met een aangename watertemperatuur en uitgebreide voorzieningen voelt ook ieder gezin met jonge kinderen zich direct thuis. Moe van het ravotten met de kids? Lichaamsbeweging maakt gezonder en gelukkiger. In een gezonde en gelukkige gemeente zijn dan ook genoeg locaties om te kunnen bewegen.


Schagen Actief exploiteert en. Maak gebruik van het terras, de sauna en de zonnebank. Dit klinkt natuurlijk fantastisch, en dat is het ook! Het milieu staat ook hoog in het vaandel bij Zwembad Waarland. Rondom het zwembad liggen zonnepanelen voor het opwekken van stroom.


Dan lekker naar het zwembad … Zelfs in de zomermaanden kan het voorkomen dat het een dagje geen strandweer is. Op de receptie is een overzicht te verkrijgen van de zwembaden in de omgeving met de tarieven en openingstijden. Kom jij ook genieten op het strand ! Callantsoog heeft het mooiste strand van heel Nederland!


De moderne gerenoveerde hotelkamers staan garant voor een heerlijke nachtrust met uitzicht over de weelderige duinen. Ons overdekte zwembad biedt ook bij wat minder mooi weer een dagbesteding. Het water is lekker warm (graden) en de waterglijbaan maakt de pret compleet. In de apart te huren sauna kan je heerlijk tot rust komen. Noord-Holland - Geniet van de zon op een ligbed of maak een.


Stichting Bloeiend Zijpe organiseert gedurende deze periode onder andere wandel- en fietstochten. Unieke ligging Zwembad op loopafstand Vrijdag wissel Zaterdag wissel. Zwembad Campanula is dagelijks een aantal uur geopend voor vrij-zwemmen. Het hotel beschikt over aangename faciliteiten zoals een sauna, zwembad , squashbanen en een biljarttafel.


Wij hebben een eenvoudig bad maar met heerlijk warm (35) graden! Het grote bad is meter lang en meter breed. Daarnaast beschikken we over een kinderbad en een peuterbadje.


Voor kinderen zonder zwemdiploma is het dragen van zwemvleugeltjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.