vrijdag 26 augustus 2016

Afmetingen rolsteiger

Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! In een handomdraai bij u geleverd. Op de steigers van Altrex kun je bouwen, zowel binnen als buiten. Geschikt voor professioneel gebruik.


Andere steigers die zwaar en intensief te gebruiken zijn, zijn de rolsteigers uit de RS TOWER 5-serie. De beste kwaliteit steigers vind je bij Altrex.

Veiligheid is hierbij van levensbelang, u vindt bij ons dan ook alleen rolsteigers die ruim aan de ARBO wetgeving voldoen. ASC produceert rolsteigers in diverse uitvoeringen met verschillende doorbouw pennen, voorloop leuningen, afmetingen en platformen. Vanaf €20- Voor 13:uur besteld is morgen in huis.


Garantie, eerlijkheid en service staan bij rolsteiger. Gratis verzending NL en BE. Kijk eens op onze site voor onze hoge kwaliteit steigers, voor 14:is morgen in huis. Tweedehands rolsteigers en onderdelen.


Bent u voor uw project niet per se op zoek naar een nieuwe rolsteiger , maar zoekt u er één die gewoon nog prima een ronde mee kan?

Of heeft u al een rolsteiger , maar moet daarvan een bepaald onderdeel vervangen worden? Ook in deze gevallen kan Steigervoorweinig. Veilig en snel in minuten door persoon op- en af te bouwen en als trolley zeer compact te transporteren.


Handig als je vaak alleen werkt. De MiTOWER heeft een werkhoogte van m. Bij K-Rental hanteren wij de laagste verhuurprijzen en goedkoopste bezorgtarieven inclusief opbouwinstructies. Deze brede rolsteiger heeft een stahoogte van meter en een werkhoogte van meter. Goedkope huur en bezorgtarieven!


Rolsteiger of steiger huren? De vouwsteiger module A kan snel en eenvoudig worden doorgebouwd tot een rolsteiger met diverse werkhoogten. De standaard afmeting van deze steiger is 0. Bij stucwerkzaamheden aan het plafond kunt u ook de gehele ruimte voorzien van een verhoogde vloer. Breed assortiment Custers biedt een breed assortiment aan hoogwaardige aluminium steigers, waarmee u op praktisch elke hoogte en onder nagenoeg alle. Wij staan bekend om onze uitstekende kwaliteit, betaalbaarheid en natuurlijk ons uitgebreide assortiment.


Welke type steiger u ook wilt kopen, voor welke toepassing dan ook, u vind het in onze webshop. Huur een aluminium rolsteiger voor al uw werkzaamheden. Beschikbaar in diverse breedtes en hoogtes.

Een enkele of dubbele steiger kan traditioneel, met steigerpijp en losse koppelingen, maar ook als systeemsteiger uitgevoerd worden waarbij vaste maten en elementen uitgangspunt zijn. Binnen de civiele nieuwbouw worden steigers gebruikt om een goede en veilige tijdelijke werkplek op hoogte te realiseren. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Frame De sporten van de rolsteiger zijn voorzien van antislipprofiel en rondom TIG-gelast. De staanders zijn van een zeer hoogwaardig legering met een wanddikte van 2. ASC platform Gelast dubbelwandige aluminium profiel van zeer hoge legering met multiplex antislip deck.


Voorzien van massief opgeschroefde haken met. Voor de rolsteigers zijn de volgende afmetingen leverbaar: -1. Bij gebruik van een steigerkap dient de rolsteiger degelijk verankerd te worden. Raadpleeg hiervoor de montagerichtlijnen. Een rolsteiger is een zeer gebruiksvriendelijke en uiterst veilige manier om op hoogte te kunnen werken.


De rolsteiger schoren in ons assortiment zijn geschikt voor vrijwel alle rolsteigers van gangbare merken als Altrex, ASC, Skyworks e. Ga naar alle rolsteiger schoren. De steiger staat bekend om zijn gebruiksgemak en lange levensduur. Ook is deze steiger geschikt voor de doe-het-zelf en de professionele klussers voor binnen en buiten. Wij bezorgen alle rolsteigers de volgende werkdag al op locatie.


Heb je hulp nodig bij het bestellen van een rolsteiger ? Neem dan contact op met onze klantenservice. U kunt allerlei steigermateriaal huren bij het Zaanse bedrijf Atheco. Bezorgen op locatie is mogelijk en zelfs het opbouwen en demonteren kunnen wij voor u verzorgen. Voor steigers met andere afmetingen geldt prijs op aanvraag. Prijzen zijn exclusief B. Vanaf de 2e week korting, 3e week korting en vanaf de 4e week korting.


Snel en eenvoudig binnen en buiten op te bouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.