vrijdag 19 augustus 2016

Terrasverwarmer 1500 watt

Onze terrasverwarmers zijn ideaal voor in iedere tuin of voor op het balkon. Specialistisch advies nodig? Op zoek naar terrasverwarmers? Bestel ze voordelig via onze website!


XXL Korting - Alles op Voorraad!

Terrasverwarmers koop je eenvoudig online bij bol. Door de ronde vorm wordt de warmte in alle richtingen verspreidt. Daarnaast is de heater licht in gewicht. Met deze infrarood terrasverwarmer verwarmt u een oppervlak van ongeveer mvan uw terras of uw overkapping. De terrasheater wordt inclusief muurbeugel geleverd waarmee u gemakkelijk de terrasheater aan een wand kunt bevestigen.


Deze zeer strak vormgegeven elementen hebben een neutrale zwarte kleur en zijn zeer gemakkelijk te installeren en aan te sluiten. Frico CIR1electrische terrasverwarming modellen zijn uitgerust met een rvs buiselement dat met het principe middengolf infraroodstraling werkt. Hangende terrasverwarming.

Wilt u liever wat ruimte besparen? Kies dan voor een hangende terrasverwarmer , een plafondheater of een fraaie wandheater. Elektrische terrasverwarmers zijn vaak zuiniger en efficiënter dan terrasverwarming op basis van gas.


Je plaatst de elektrische warmtestraler in een open of gesloten ruimte, bijvoorbeeld onder een overkapping. De meeste elektrische heaters kun je aan de wand ophangen, dat bespaart je ruimte op je terras. Budget Hoogstaande Kwaliteit. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment heaters.


Meer geluksmomentjes buiten! Kies uit 1producten vanaf € 195. De HEATSTRIP Design neemt door het fraaie platte uiterlijk weinig ruimte in beslag en kan het terras binnen minuten verwarmen tot een aangename temperatuur. Deze partytent heater van Eurom is een ideale terrasverwarmer.


Deze terrasverwarmer is ideaal geschikt voor een aangename. De montagehoogte, de horizontale afstand tot de terrasverwarmer en de wijze van monteren in combinatie met het type reflector zijn zeker zo belangrijk. Vraag ons advies voor uw specifieke situatie, dat is gratis en vrijblijvend.


Wil je een terrasverwarmer kopen? Dan kun je, ook als het kouder is, toch lekker buiten zitten.

Bepaal eerst of je een gas terrasverwarmer of een elektrische terrasverwarmer wilt. Zoek je een muurmodel of een staande terrasverwarming? Anders is een terrasverwarmer -hoes handig. Binnen twee werkdagen bij u thuis! Beschermklasse IP6 dus spuitwaterdicht.


Low Glare quartz heeft een behaaglijke oranje gloed en geeft een super warmte. Low glare quartz verlichting is ongeveer minder fel dan reguliere oranje verlichting. Infrarood terrasstraler met amber licht. Volledig weerbestendig, IP x montage aan muur. Met de Low Glare lamp wordt tot minder rood licht uitgestraald.


Dit nieuwe type terrasverwarmer compleet met inbouw frame is uitermate geschikt voor binnen en buiten gebruik. Alle delen zijn vervaardigd van aluminium of rvs. Nu kunt u zelfs op een koele dag van de zon genieten in uw tuin of café.


Deze infrarood terrasverwarming is ideaal voor zowel gesloten ruimtes als voor afgeschermde buitengebieden, bijvoorbeeld een terras, balkon, buitenplaats van een restaurant enz.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.