woensdag 31 augustus 2016

Overkapping glas of polycarbonaat

De goedkoopste overkappingen via Tuinmaximaal. Bezoek de showroom in Eindhoven! Geniet van de charme van hout dankzij onze landelijke en moderne overkapping. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Polycarbonaat overkapping. Wij leveren onze veranda’s standaard met een polycarbonaat overkapping.

Dit materiaal is een stevig, hard en doorzichtig kunststof. Lichtinval wordt door het polycarbonaat beperkt, omdat dit materiaal slechts tot procent licht doorlaat. Een glazen overkapping zorgt voor een mooie heldere lichtinval als de zon erop schijnt.


Hierdoor kun je ook al vroeg in het voorjaar genieten van de warmte van de zon. Dit zorgt er ook voor dat er vaak wel een zonwering noodzakelijk is. Regendruppels hoor je in tegenstelling tot polycarbonaat echter niet tikken op het glas , het glas is beter. Tevens is polycarbonaat een lichtgewicht materiaal waardoor grote spanningsbogen mogelijk zijn.


Het materiaal makkelijk te verwerken en 1procent recyclebaar.

Ook is een veranda met een polycarbonaat dak goedkoper dan een glazen overkapping , wat voor velen een groot voordeel is. De dakplaten blijven mooi en vieze vlekken zijn minder zichtbaar. De Ambiance overkapping is uit te voeren met diverse uitstralingen (bovenliggen onderliggen met oversteek of als zadeldak). Ook vrijstaand plaatsen behoort tot de mogelijkheden.


Een overkapping glas of aluminium overkapping op maat voor iedereen. Een aluminium overkapping op maat is mogelijk voor iedereen. Zeker bij een overkapping met polycarbonaat is dit eenvoudig te realiseren, doordat alle materialen prima door u zelf in te korten zijn. Maar ook bij een overkapping aluminium met glas is maatwerk zeker mogelijk. Om de veiligheid te garanderen moet het glas voldoende gelaagd zijn.


De constructie moet dan ook stevig uitgevoerd zijn om dit gewicht te ondersteunen. Dit door de zwaardere constructie en het glas. Wat is het verschil tussen polycarbonaat en glas ? Verder breekt polycarbonaat goed het licht, waardoor het niet te warm wordt onder de overkapping. Het polycarbonaat is in verschillende soorten verkrijgbaar.


Ik denk dat onze overkapping ook van plexi glas is. Wij hebben geen helemaal helder glas ,iets melkachtig. Het laat ruim voldoende licht door.


Verder is het eenvoudig af te spuiten met een hogedrukspuit en als ik lui ben vraag ik het aan de ramenwasser.

Daarentegen is het ook wat krasongevoeliger en stijver. Zaag of boor de platen wel voorzichtig, zodat het niet breekt. De overkapping voorzien van kunststof platen. Om de kunststof platen te kunnen monteren op de constructie, heeft u. Het is taaier en sterker en gaat vaak langer mee. Een lichte buiging in een raam van een boot of caravan zien we vaak.


Groot assortiment Overkappingen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Onze adviseurs kunnen op basis van cosmetische en technische wensen aangeven welke overkapping het meest geschikt is. Denk hierbij aan de keuze tussen een strakke of moderne uitstraling, glazen of polycarbonaat dak en het gewenste aantal palen.


Op basis van de gebruiksdoeleinde kan de overkapping worden voorzien van tal van opties. Vrijstaande overkapping of overkapping aan huis of tuinhuis. Tuinoverkapping, carport, prieel of houten veranda.


U vindt bij ons zowel houten overkappingen als overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat. Als de overkapping vrij geplaatst is dan is een afscherming tegen wind- en regen vaak gewenst en wilt u wel het zicht op uw tuin behouden. Met de wanden van glas is dit mogelijk omdat de glazen panelen volledig transparant zijn. Als u toch privacy wil en ook een beetje lichtinval, dan is een wand die opgebouwd is uit polycarbonaat platen ideaal.


Het totale lichtdoorlaat van een dak met heldere platen is zo vergelijkbaar met die van een glazen dak! Opaalwitte platen hebben een sterk diffuse lichtspreiding. Aluminium terras overkapping , passend bij uw huis.


Zo kunt u de overkapping met glas of polycarbonaat laten uitvoeren en de zijwand met glas om zo optimaal tegen de wind en regen beschermd te zijn. U kunt er voor kiezen om de polycarbonaat platen op een van de vele standaard maten te laten leveren, maar tegen een kleine meerprijs kunnen wij elke polycarbonaat kanaalplaat ook exact voor u op maat zagen. Lichtstraat zelf maken of polycarbonaat platen bevestigen.


Als U de veranda als leefruimte gaat gebruiken zou ik toch opteren voor dakglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.