woensdag 24 augustus 2016

Ede zwembad

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Wij zijn altijd op zoek naar talent! Bekijk onze vacatures en neem contact op.


Je kunt ons altijd bellen voor vragen, of stuur eens een brief om te kijken of het klikt.

Keuze uit ruim zwembadtrappen! Een drijfmiddel waarmee je zowel in als buiten het water lekker vrij kunt bewegen. Zwembadtrappen van alle merken. Actief bezig zijn, ontspannen zwemmen, leren snorkelen of als een zeemeermin zwemmen. Voor jong en oud is er wat te.


Welkom bij zwembad de Vrije Slag. Daarnaast bieden wij klantgerichte zwemlessen en diverse waterclinics voor de basisscholen in Bennekom en omgeving. Lokaal nieuws uit de omgeving Ede lees je altijd het eerst op EdeStad.


Lees nu direct het lokale nieuws uit de buurt!

Het water wordt direct uit de Veluwse bodem opgepompt en is voor een zwembad buitengewoon zacht. In het Bosbad zul je dan ook nauwelijks een chloorlucht ruiken. Al vele jaren krijgt Bosbad Lunteren uitstekende beoordelingen van de provincie Gelderland. De zoon van Dini Bos uit Ede gaat al zes jaar met veel plezier elke woensdagavond naar het zwembad op terrein De Hartenberg bij Wekerom.


Maar nou hebben we woensdagavond gehoord dat het zwembad donderdag dicht gaat, terwijl hij altijd zo geniet van de leuke activiteiten’’, zegt Bos verontwaardigd. Therapeutisch zwembad Lekker zwemmen. Fijn ontspannen in warm water, dat kan in het mooie therapeutisch (zwem)bad op de begane grond in BethaniĆ«. Baantjes trekken, genieten van het warme water (31˚C) en heerlijk ontspannen in de stoomcabine.


Ideaal als u inspanning en ontspanning wilt combineren. Subtropisch zwembad Gelderland ⁑ Alle overdekte indoor subtropische zwembaden in Gelderland. De mooiste zwembaden vind je op subtropischzwembad.


Vakantiepark met subtropisch zwembad Gelderland Bungalowpark met subtropisch zwembad Gelderland Grootste subtropisch zwembad Gelderland. Deze mooie samenwerking is tot stand gekomen met behulp van verschillende betrokken partijen uit de sport, zorg en onderwijs. Sportakkoord Ede getekend! Een subtropisch zwembad is voor kinderen helemaal het einde.


Maar ook voor ouders en ouderen is een subtropisch bad zeer geschikt vanwege de warme temperatuur. Het water is warmer dan een wedstrijdbad en ook de temperatuur buiten het zwembad is lekker aangenaam. Officiƫle site van gemeente Ede met informatie over diensten en producten, het bestuur en de contactgegevens. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Ede !

Gelderland - Spring van de duikplank of zoef met de waterglijbaan naar beneden. Er is vast en zeker ook iets voor u bij! Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden: voor iedere wens en voor ieder budget hebben wij een geschikt bad.


Daar hebben wij onze zwembaden groots uitgestald in diverse sferen, waardoor u altijd kunt kijken of het zwembad bij u past.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.