vrijdag 12 augustus 2016

Alle ziektes

Hieronder staat een lijst van aandoeningen. Ziektes Gezondheidinfo is een online medische encyclopedie gericht op het bieden van informatie over aandoeningen en ziektes. Alle ziekten , onderzoeken en behandelingen binnen de afdeling Urologie UMCG.


Naar alle waarschijnlijkheid is de griep via soldaten, die waren gelegerd op een militaire basis in Kansas, overgebracht naar Europa. Zij werden ingezet tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Toen deze oorlog was afgelopen en alle soldaten huiswaarts keerden, maakte een Spaanse krant voor de eerste keer melding van de griep. Ornithosis ook wel vogelziekte genoem is sterk verwant aan psittacosis, ook wel papagaaieziekte genoemd. De verwekkers van beide ziekten zijn virussen. Vogelziekte en papagaaieziekte hebben geen erg duidelijke symptomen.


De symptomen komen nog het meest overeen met de verschijnselen zoals die gezien worden bij griep. Sommige ziektes ontstaan door een afwijking (mutatie) in een van de genen. Dit kun je aantonen met DNA-onderzoek.


Artsen weten dan ook hoe groot de kans is dat je de ziekte erft of doorgeeft.

Dit zijn de kinderziektes die je baby kan krijgen: roodvonk, waterpokken, vijfde ziekte en zesde ziekte. Alpha-veroorzaakt andere ziektes , waaronder COPD. Daardoor komen deze ziektes (in Nederland) nauwelijks meer voor. Vermoeidheid is een van de voornaamste symptomen van alle kankers, en lymfomen vormen daarop geen uitzondering (…) Prostaatkanker Bijna een vijfde van de patiënten met prostaatkanker wordt behandeld met hormoontherapie.


Geschreven bij De keizer aller ziektes. Het is een helder en betrokken geschreven boek over kanker, een ziekte van alle tijden. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over de aanpak van kanker en de plaats die kanker inneemt in ons menselijk bestaan. Het vertelt over de onderzoeken die gedaan zijn om de ziekte te behandelen.


Onder dierziekten verstaan we alle besmettelijk ziekten die in eerste instantie door dieren gedragen worden. Bekende voorbeelden zijn Q-koorts, varkenspest, mond-en klauwzeer (mkz). Ziekmakers heb je in verschillende soorten: bacteriën, virussen, schimmels, parasieten en wormen.


Alle ziektes oplossen”, het klinkt als iets wat een miss tijdens een schoonheidswedstrijd zou wensen. Het heeft er alle schijn van dat fysieke ziektes dan ook meer een gevolg zijn, van een energetische verstoring van één of meerdere bovenliggende energielichamen, dan dat de oorzaak in het fysieke lichaam ligt. Dit betekent dat fysieke behandeling vaak een vorm van symptoombestrijding is. Deze startpagina over ziekten kan als startpunt fungeren bij de zoektocht naar relevante informatie. Er zijn veel websites met informatie over ziektes , specifiek of algemeen.


Een aantal ziektes is wel behandelbaar, maar alleen als de ziekte heel vroeg na de geboorte bekend is.

En als de behandeling snel na de geboorte start. U kunt in de alfabetische lijst met ziekten opzoeken waar de dragerschapstest op test. Heb je griep of ben je verkouden en loop je daar lekker over te klagen? Na het lezen van dit artikel vast niet meer, want je zou maar één van de volgende aandoeningen hebben! We hebben een aantal vreemde ziektes voor je op een rij gezet.


Abcessen zijn opeenhopingen van etter in weefselholtes. Het abces is een ontsteking met alle kenmerken van een ontsteking: roo warm, zwelling en pijn. Vaak ontstaan ze door gevolg van een verwonding of door aantasting van mijten. Gevaarlijke ziektes Epidemieën zijn weer op komst, nieuwe ziektes breiden zich uit.


Slechts een aantal mensen zijn beschermd tegen deze ziektes. Wie zich niet laat inenten, riskeert zijn leven. Hoe u de ziekte krijgt, wat de symptomen en risico’s zijn en wie zich moet laten inenten, leest u hier. In de groep ‘overig’ staan alle oorzaken anders dan door aaltjes, insecten, bacteriën, virussen en schimmels aangebrachte schade aan planten en vruchten.


Uit het overzicht kan het beeld ontstaan dat insecten, ziektes en schimmels kieskeurig zijn in de keuze van hun ‘slachtoffers’. De Diagnosehulp bevat interactieve vragenlijsten voor 2ziektes. Door het invullen van een vragenlijst kunt u controleren of de symptomen van een bepaalde aandoening voor u van toepassing zijn. Per lijst zijn er gemiddeld vragen.


Ziekteverschijnselen bij kippen Kippen kunnen allerlei ziektes , aandoeningen en plagen oplopen. Duiven en ziekten Alle levende wezens, dus ook duiven, kunnen getroffen worden door ziekten. Op de eerste dag dat het duivenkuiken uit zijn ei kruipt en soms zelfs al in het ei, kan er een ziekte toeslaan. Veelal valt het bij de kuikentjes nog wel mee. Paracelcus was de eerste in onze westerse cultuur die de noemde verzuring van het lichaam de belangrijkste oorzaak van alle ziekten.


Bij natuurvolkeren zijn stofwisselingsziekten als reuma, allergieën, diabetes, hart- en vaatziekten en kanker zo goed als onbekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.