donderdag 11 augustus 2016

Plaatafsluiter

Maak gebruik van onze keuzehulp om de juiste te vinden. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Voor zowel zakelijk als particulier. Adbulco - jaar productkennis gecombineerd met expertise van leveranciers. De terugslagkleppen specialist: Leidingshop.


Geen last van overstromingen.

Groot assortiment terugslagkleppen. Beregening- en drukopvoerpompen voor waterleiding en div. Plaatafsluiter serie Domino-AT200.


Allround plaatafsluiter voor zware industriële toepassingen, PN1 bouwlengte K Werkdruk bar tot en met DN 800. De beschermde afdichtingen en hoogwaardige materialen zorgen voor een geweldige prestatie en een lange levensduur. AVK plaatafsluiters zijn voorzien van nastelbare afdichtingen. RVS plaatafsluiter met pneumatisch dubbelwerkende bediening – unidirectioneel Mesafsluiters.


Vanaf heden is leverbaar de TEGA PE1plaatafsluiter in dia. Het grote voordeel van deze PE1plaatafsluiter is o.

Hierdoor kan er geen vuilophoping plaatsvinden. Verdere informatie in onderstaande brochure. Zoekt u een plaatafsluiter of regelafsluiter? BÈTA Industrie levert een compleet aanbod plaatafsluiters en regelafsluiters, geschikt voor diverse doeleinden. Voor het afsluiten van diverse productstromen onder wisselende bedrijfsomstandigheden, zijn verschillende uitvoeringen van schuifafsluiters leverbaar.


Dankzij de nylon wapening is deze plaatafsluiter extreem sterk en veilig. Bovendien is een aluminium riool-afsluiter bestand tegen een veel hogere tegendruk dan een ballonafsluiter. Deze rioolafsluiters van Lansas zijn leverbaar als een plaatafsluiter vast of een rioolafsluiter tweedelig. De tweedelige rioolafsluiter is bestemd voor grotere. Professionele productkennis gecombineerd met expertise van leveranciers - Bel!


Waterpompen voor beregening- systemen en div. Omschrijving Materialen Versie in gietijzer versie in roestvaststaal Huis GG-A 3Gr. KlepDirect voor de levering van afsluiters en kleppen direct vanaf de fabriek. Een meskantafsluiter lijkt erg op een plaatafsluiter.


Dit maakt een plaatafsluiter ook beter geschikt voor grote afmetingen. Een plaatafsluiter wordt vaak ingezet bij eenvoudige droge stoffen toepassingen of als luchtklep. Industriële standaard plaatafsluiter , uni-directioneel met uitwisselbare rubberen dichting, geschikt voor lichte en middelzware toepassingen met licht verontreinigde vloeistoffen en gassen en voor (pneumatisch) transport van poeders en granulaten.


Ballonafsluiters in diverse maten en uitvoeringen Exclusief voor de Benelux distribueren wij het merk LAMPE.

Het Duitse LAMPE maakt al meer dan jaar de. Deze plaatafsluiter is speciaal ontwikkeld voor het automatisch sluiten van leidingen met poeders en zware vloeistoffen zoals drijfmest en cement. De belangrijkste toepassingsgebieden zijn waterbehandeling, papier industrie en de voedingsmiddelen industrie. NIEUW: PE1plaatafsluiter.


Sinds kort werken wij samen met de Turkse kunststofproducent TEGA te Ankara, Lees verder. RVS3klepbla specifiek voor het veilig en bedrijfszeker regelen of afsluiten van de. Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux.


Overzicht van de gebruikte Econosto figuurnummers aangaande appendages van VAG Armaturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.