maandag 22 augustus 2016

Houten schuur

Vraag Vrijblijvend een Offerte aan! Meer Weten of heeft u Vragen? Neem Vrijblijvend Contact op! Wilt u een Stenen Schuur Bouwen? BOHA Verzorgd dit van A tot Z!

Een houten schuur is dé oplossing als u op zoek bent naar meer opslagruimte in uw tuin. Of u nu zoekt naar een houten schuur om te gebruiken als berging voor uw fietsen, tuinmeubelen of gereedschap: met het houten schuren aanbod van Fonteyn slaagt u zeker! Ook vindt u bij ons houten schuren die u voor luxere doeleinden kunt gebruiken.


Klassieke houten schuur 15. Bij Houtbouw Hiemstra vindt u een breed assortiment aan houten schuren. Zit er geen houten schuur bij naar uw smaak of ziet u een houten schuur waar u nog wat aan wil aanpassen?


Houten schuur naar uw smaak.

We ontwikkelen en maken houten schuren op maat en naar uw wensen en eisen. U krijgt uw houten tuinschuur of garage geleverd als bouwpakket. En u hoeft geen geschoolde timmerman te zijn om uw houten tuinschuur te bouwen. De montage is zeer eenvoudig en wij leveren u bovendien een heldere montagehandleiding. Mocht u er desondanks toch niet uitkomen, dan staan wij u graag bij met advies.


Onder een houten schuur verstaan wij een gesloten tuinschuur van enig omvang. Onderstaand vindt u een uiteenlopend assortiment prefab houten schuren van Scandinavisch vuren, geïmpregneerd hout en Lariks Douglas houtbouw. Naast een bouwpakket kunt u bij houthandel Gadero ook zelf een houten schuur op maat bouwen. Onze houten schuren zijn leverbaar in standaard uitvoeringen of maatwerk, van blank vurenhout, geïmpregneerd hout, lariks of douglas. Hoe een houten schuur bouwen.


Minder spullen in huis en veel bergruimte voor tuinbenodigdheden, fietsen, gereedschap, auto of hobbyruimte. Een nette en goed uitgevoerde schuur zorgt hiernaast ook nog voor waardevermeerdering van je eigen woning. Mogen wij uw schuur , berging of tuinhuis bouwen in ons bouwblok aankomende januari – februari – maart, volgens onze planning? Krijgt u van ons een groot planningsvoordeel.


Een korting van honderden tot misschien wel duizenden euro’s.

Bestel daarom vóór december a. Wij helpen u graag verder! Klik nu Topkwaliteit Snel. Of u nou op zoek bent naar een kapschuur op maat, een houten schuur op maat of een tuinhuis op maat wilt laten maken: voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij ons aan het juiste adres.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Uw houten schuur of kapschuur is geheel onderhoudsvrij uit te voeren en wordt voor u op maat gemaakt.


Houtbouw Holland is uw specialist als het gaat om houten schuren of houten garages. Bij Vekam Houtbouw zijn de mogelijkheden eindeloos! Hieronder vind u een overzicht van enkele modellen houten schuren. Op onze dikkere houtsoorten zit standaard jaar garantie, waardoor u jaren lang zorgeloos kunt genieten van uw schuur.


Al onze schuren zijn standaard geïmpregneer waardoor u het eerste jaar geen onderhoud hoeft te plegen. Verschillende soorten isolatie voor een houten schuur. Bepaal welk doel u heeft voordat u begint met uw houten schuur te isoleren.


De meest voorkomende reden om een houten schuur te isoleren is het weren van kou en vocht om de opgeslagen materialen en gereedschappen te beschermen tegen onder meer schimmel en roest. Deze houten schuur is voorzien van een meter brede luifel waardoor de dubbele carport altijd van binnen droog blijft. De zeer solide schuur is heel ruim opgezet, zodat er meer dan genoeg ruimte is om naast auto’s nog van alles kwijt te kunnen. Bekijk hier ons aanbod houten schuren Uw houten schuur van Schäffer-Theunissen wordt in eigen fabriek gemaakt van eerste klas hout.


Het hout wordt onder druk geïmpregneerd en is hierdoor jaar onderhoudsvrij! Geen verborgen kosten op uw houten schuur Voor de montage van uw houten schuur betaalt u bij ons niets. Het isoleren van een houten schuur klinkt als een flinke klus. Grote kans dat je nu denkt dat dit alleen voor de echte handy man is weggelegd.


Niets is echter minder waar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.