donderdag 11 augustus 2016

Avo speeltoestellen

Bij iedere Wickey Speeltoren jr. Bestel Speeltoestel bij fonQ. Hier vind je de mooiste Speeltoestellen online. Bekijk snel het grootste assortiment. Het AVO 3-Dubbel Duikelrek wordt geleverd als geschakeld model.


De AVO speelpanelen kunnen op elke gewenste locatie opgehangen worden, bijvoorbeeld op de muur of aan de poort. De AVO Speelpanelen zijn gemaakt van HDPE en zijn daardoor slag-, stoot- en kras vast. Wil je toch het speelpaneel op een frame bevestigen dan is dat ook mogelijk. Avo Speeltoestellen hoort bij familiebedrijf Van Besouw Metaal. Dit bedrijf maakt al tientallen jaren speeltoestellen voor kinderen in zowel Nederland als België.


In onze productiehal maken en ontwikkelen we allerlei leuke, leerzaam maar bovenal veilige speeltoestellen. Door onze ervaring weten we precies wat kinderen leuk vinden. Kinderen zitten tegenwoordig misschien nog wel eens te makkelijk binnen, maar wij weten dat je ze met uitdagende en leuke speeltoestellen naar buiten krijgt. In tientallen jaren van ons bestaan hebben wij zo ontelbaar veel kinderen een speelse tijd bezorgd.


AVO speeltoestellen op het schoolplein maken buiten spelen een waar genot. Neem gerust contact op met vragen of advies, of om direct speeltoestellen voor de speeltuin te bestellen. Ik heb een eigen camping en was een tijdje geleden op zoek naar een goed speeltoestel voor de speeltuin van mijn camping. In de speeltuin stonden al diverse speeltoestellen , maar één van deze speeltoestellen was al ou niet meer zo mooi en zeker aan vervanging toe. TOPspeeltoestellen is de specialist als het gaat om buitenspeelgoed voor openbaar gebruik.


Of het nu gaat om een speeltoestel voor een camping, een trampoline voor bij een restaurant of een of meerdere skelters voor bij de ijsboerderij, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Kies uit 1producten vanaf € 190. U kunt bij ons terecht voor de meest.


En omdat zelfs de meest traditionele speeltoestellen van AVO worden verrijkt met vele extra opties en mogelijkheden, zijn ook deze speeltoestellen innovatief en vernieuwend te noemen. Het is dus niet moeilijk om een speeltoestel uit te zoeken bij AVO , want door het grote aanbod kan iedereen slagen bij deze aanbieder. De een is voorzichtig, de ander zoekt uitdagingen op. Vallen en weer opstaan, het hoort er allemaal bij. Daar vertellen we u met plezier graag meer over.


Klik op onderstaande button voor ons asortiment speeltoestellen. AVO Speeltoestellen zijn ontwikkeld vanuit de belevingswereld van kinderen: zelf doen, zelf onderzoeken. AVO is hierin gespecialiseerd: ze denken aan facetten van het opzetten van zo’n speeltoestel waar ik zelf nooit op was gekomen.


Het toevoegen van rubberen onderdelen om bijvoorbeeld een val te breken – ter illustratie. Daarbij combineren ze de ontwerpen van speelrekken van vroeger met de mogelijkheden van nu. Heb je een speeltoestel van AVO in de speeltuin, dan weet je je ervan gegarandeerd dat het honderd procent veilig is. De toestellen komen standaard met het grootste gemak door de keuring van het Warenwetbesluit voor Attractie- en Speeltoestellen , om maar een voorbeeld te noemen. We zijn een echt familiebedrijf en dat wordt al ruim jaar gewaardeerd: ijzersterk vakmanschap en persoonlijke aandacht voor onze klanten en hun wensen en eisen.


Belangrijk is dat daarbij de veiligheid nooit uit het oog wordt verloren. Ter illustratie: de producties van AVO bestaan niet alleen uit metaal, zoals de metalen schommel, maar ook uit rubber. Het loopvlak van de AVO Loopton klein wordt uitgevoerd in aluminium tranenplaat.


Avo speeltoestellen

Voor de lagering is gebruik gemaakt van zelfcentrerende lagers. Loop op de ton om het speeltoestel in beweging te krijgen. Maar dit is lang niet altijd het geval.


Ook uw speelplek wordt leuker met de aandacht van Replay Speeltoestellen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ervaar zelf wat wij voor uw speelplek kunnen betekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.