dinsdag 9 augustus 2016

Innesto houthalen

Een grote droom is werkelijkheid geworden. U proeft de voorliefde voor de Franse keuken, gebracht met een eigen twist. Onze stijl kunt u herkennen aan de spanning en balans die we opzoeken in de gerechten.


Innesto, Houthalen : Bekijk 2onpartijdige beoordelingen van Innesto , gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Restaurant Innesto - grote baan Houthalen - Rated 4.

Innesto Houthalen : de mening van de Michelin Gids, de mening van internetters, de soort keuken, de openingstijden, de prijzen. Sofie neemt met glans de rol van gastvrouw voor haar rekening. Samen met hun team van gepassioneerde medewerkers geven ze dag na dag het beste van zichzelf.


Intense smaakvolle momenten die niet lang genoeg kunnen duren. Vorig jaar was restaurant Innesto , te Houthalen , onze ontdekking van het jaar. Ook bij andere fijnproevers heeft chef Koen Verjans ondertussen een stevige reputatie opgebouwd en dat niet in het minst omwille van de geleverde kwaliteit ten opzichte van de prijs. Pure smaken met Italiaanse flair.


Onze passie voor eten, drinken, gastvrijheid en toegankelijkheid staan centraal.

Innesto is een specialiteitenrestaurant geënt op de klassieke, maar ook moderne Italiaanse keuken met een eigentijdse trend. Paling Oosters gelakte paling – herfstradijs – rode biet – dashiboter. Noordzeevis en langoustine Jasmijn rijst – wortel – kokos – citroengras. Het was een zeer aangename culinaire.


Belgisch Frans restaurant. De jonge scheut die geënt wordt op een oude wijnstok, zo werd ons eigentijdse restaurant Innesto geënt op het rijke verleden van de Barrier. Zo konden wij aan de slag met de enorme ervaring en wijsheid van onze voorganger om uit te groeien tot een nieuw, jong en fris restaurant. In restaurant Innesto geniet U van een verfrissend concept in een trendy en warme atmosfeer. Sterrenchef Koen Verjans en zijn partner Sofie De la Riviere staan samen met hun team borg voor hoogstaande gastronomische ervaringen.


Innesto : Michelin Guide review, users review, type of cuisine, opening times, meal prices. De verfijning en balans in de gerechten springt er uit. Dat het voor jongeren tijdens Jong Keukengeweld extra aanlokkelijk gemaakt wordt om te komen proeven, is sowieso een prima initiatief.


Enkel blije gezichten hier. Het is gelegen op het prachtige domein van ‘de Barrier’ te Houthalen waar de hotelkamers recentelijke toegevoegd werden tot de hotelgroep ‘Different Hotels’. Innesto in Houthalen -Helchteren is in elk geval een omweg waard.


Zo bevestigd Innesto zijn reputatie als super adresje voor een culinair relax weekend. Innesto is the restaurant of the domain ‘De Barrier’, located on the Grote Baan in Houthalen (minutes from the highway).

Once inside the domain you leave the busyness of the big road behind you, to find a tranquil domain with a big garden, a small lake and the nice authentic premise where the restaurant is located. HOUTHALEN -HELCHTEREN - In de jongste editie van de Michelingids behoudt restaurant Innesto zijn ster. Door het warme interieur, de ontspannende omgeving en de hartelijke bediening staat restaurant Innesto hoog op onze jaarlijkse re-visit lijst. Een adres om te blijven koesteren voor de toekomst en ideaal in combinatie met een overnachting ter plaatse.


Zijn restaurant Innesto , dat hij samen uitbaat met vriendin Sofie De la Riviere, ligt in het veelbesproken domein ‘de Barrier’ te Houthalen. Innesto laat u genieten van een verfrissend concept in een trendy en warme atmosfeer. U kan er terecht voor een lunch of diner.


Zowel voor menu’s als à la carte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.