vrijdag 26 augustus 2016

Bayer natria pyrethrum

Bayer Natria Pyrethrum tot goedkoper. De Laagste Prijzen van Nederland voor Bayern München bij Soccerfanshop. Vergelijk voor de laagste prijs.


Het product bevat plantaardige pyrethrinen en is dus volkomen natuurlijk. Deze werkzame stof wordt bereid uit een in Afrika geteelde margriet ( Pyrethrum ). Pyrethrum vloeibaar bestrijdt een groot aantal vretende en zuigende insecten.

Het middel kan worden toegepast op groente-, fruit- en siergewassen. De veiligheidstermijn voor eetbare gewassen is slechts dagen. Het heeft een directe werking. Inhoud ml, geschikt voor liter. Ook verkrijgbaar in spray.


Dit is de nieuwe naamgeving, maar een identiek product! Buxusrups bestrijden met Pyrethrum concentraat. Bayer Garden PyrethruBayer Garden Pyrethrum staat bekend als een van de veiligste biologische insecticiden.

Het is een vloeibaar middel wat opglost dient te worden in water. Het bestrijdt diverse etende en zuigende insecten die uw gewas kunnen aantasten. Het wordt toegepast op diverse groente-, fruit- en siergewassen. SOLABIOL Natria Pyrethrum ml.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De spray is gebruiksklaar en kan worden toegepast op kamerplanten en sierplanten in de tuin. Bestel bij dé Bayern München Shop!


Groot Aanbod Bayern Accessoires. Laat je inspireren door ons grote aanbod Bayer. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Natuurlijke werkzame stoffen, directe werking, geschikt voor kamerplanten, sierplanten, groente en fruit. Solabiol is de nieuwe naam voor Bayer. Pyrethrum Vloeibaar bevat plantaardige pyrethrinen, stoffen die worden gewonnen uit in Afrika geteelde bloemen. Deze unieke werkzame stoffen zijn uitstekend geschikt om toe te passen voor bestrijding van vretende en zuigende insecten.


Geef dat ongedierte geen kans!

Uit onze collectie bestrijdingsmiddelen. Van het merk Bayer , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Bestrijdingsmiddelen. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven.


Na gebruik van de spray is een gewas na twee dagen weer eetbaar. Bayer Garden pyrethrum spray ml bestrijdt een groot aantal vretende en zuigende insecten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.