woensdag 17 augustus 2016

Tuingereedschap onkruid verwijderen

Zorg voor een gezonde tuin en verwijder onkruid eenvoudig en snel! Oorzaken zijn te veel schaduw, verspreiding van zaden door vogels en vochtigheid. Kies uit 6producten vanaf € 40. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Tuingereedschap van alle merken op beslist. Er zijn verschillende manieren: schoffelen en met de hand verwijderen of met een schep en een onkruidsteker de plantjes met de wortel een voor een met de hand verwijderen.

Het keuze voor het beste gereedschap om onkruid te verwijderen , ligt aan de plek waar het onkruid je dwars zit. Tussen je planten wil je een heel andere methode hanteren dan bij het verwijderen van onkruid op je terras! Bij Intratuin hebben we voor elk onkruidprobleem een passend stuk tuingereedschap. Wij adviseren je graag in de winkel!


Handig klein tuingereedschap van Hendrik Jan,. Dit Hendrik Jan voegenmes is geschikt voor het verwijderen van onkruid uit bijvoorbeeld stoepen, paden en straatwerk. Onkruid om gek van te worden.


Wanneer de temperaturen warmer worden zijn ze daar die vervelende planten.

Gisteren onkruidvrij gemaakt, morgen terug volop aanwezig. Bent u op zoek naar tuingereedschap om onkruid te verwijderen ? Een Sneeboer wiedschopje, onkruidsteker of voegenkrabber mag dan niet ontbreken. Onze wieder collectie tuingereedschap is ergonomische en duurzaam. Ze maken tuinieren tot een waar genoegen! Gewoon schoffelen, mileuvriendelijk, goed voor je gemoed en old skool tuinieren.


Gebruik voor het verwijderen van onkruid tussen de tegels de Hendrik Jan voegenkrabber. Met de puntige kant van de voegenkrabber kan het onkruid met wortel en al verwijderd worden. Een schoffel heb je nodig om de grond los te maken en onkruid te verwijderen.


Door gebruik van de schoffel wordt onkruid losgesneden en kan het niet meer groeien vanwege de losse grond. Ideaal dus om je tuin onkruidvrij te houden. Om de juiste schoffel te kiezen, kun je in het artikel over schoffels kijken. Weet welk onkruid je wilt verwijderen. Loop door je tuin waar je van plan bent het onkruid te gaan verwijderen om te kijken welk onkruid moet worden gewied.


Terwijl je dat in kaart brengt, kijk je goed om eetbaar onkruid te onderscheiden dat je misschien wilt behouden, zoals paardenbloem, amarant of weegbree. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. Hierbij kun je bijvoorbeeld gebruik maken van verschillende onkruidbestrijders en tuingereedschappen die in een mum van tijd het onkruid uit jouw tuin verwijderen.


Een mooie tuin mooi houden is vaak een hele klus, zeker wat betreft onkruid.

Het voorkomen van onkruid is vaak beter dan het onkruid verwijderen. In veel gevallen is dit het best voor het milieu, maar het scheelt natuurlijk een hoop tij moeite en geld. Gelukkig zijn er een aantal methoden waarmee je prima onkruid kunt verwijderen uit grind. Welke methoden dit zijn lees je hieronder.


Een goede methode om onkruid te verwijderen is met behulp van een onkruidbrander. Een onkruidbrander verhit het onkruid waardoor het plantje inclusief de wortel doodgaat. Oftewel de bio wieder van De Wit. Om gemakkelijk tussen de tegels te komen om de bovenlaag van het onkruid , gras en mos tussen de voegen van tegels te verwijderen kunt u een onkruidkrabber of onkruidmes aanschaffen.


Het is ook mogelijk om een bosmaaier te gebruiken om het onkruid uit de tuin te halen. Een bosmaaier kan voordien worden van een speciale kop, die speciaal gemaakt is om onkruid te verwijderen. Deze manier om het onkruid tussen de tegels vandaan te halen is mijns inziens vooral geschikt om het grove onkruid te verwijderen.


Spreken we echter over een aanzienlijke hoeveelheid onkruid verspreid over een grotere oppervlakte dan is thermische onkruidbestrijding aangewezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.