donderdag 11 augustus 2016

Huisstofmijt verwijderen

Kortingen via uw Zorgverzekeraar! Maar hoe kun je huisstofmijt nu op een natuurlijke manier bestrijden en verwijderen ? Huisstofmijtdichte Matrashoezen. Het volledig uitroeien van huisstofmijt is vaak niet mogelijk, maar ook niet nodig. Het is wel noodzakelijk om ze onder controle te houden om zo allerlei klachten te voorkomen.


Je kunt ‘m nu gratis downloaden!

Dit kan eenvoudig door regelmatig de ramen te openen. Stofallergie is dan ook een van de meest voorkomende allergieën. De huismijt verwijderen is, om allergische reacties bij mensen weg te nemen, de enige oplossing die op korte termijn werkt.


Verwijderen van de huismijt is bijna als een utopie te classificeren, want een huis volledig stofvrij (en dus huismijt vrij) maken en houden is niet realistisch. Goed ventileren, stofnesten voorkomen en verwijderen , vocht verdrijven. Het verwijderen van huisstofmijt leidt tot een vermindering van de allergieën.


Het trekt van de allergene huisstofmijten in tapijten, meubels en matrassen aan en verwijdert ze. Haar uitgangspunt was een manier vinden om huisstofmijten te verwijderen zonder beroep te doen op insecticiden.

Jan Theuwis: Door het gedrag en het communicatiesysteem van de huisstofmijt te bestuderen. Zo werd ontdekt dat het gedrag van de huisstofmijt is aangepast aan de verschillen in vochtigheid in onze matras. Bestrijding van huisstofmijt. ExAller verwijdert tot van de huisstofmijten in Uw matras!


Het is onmogelijk om de huisstofmijt volledig uit te roeien. Ieder huishouden beschikt over talloze plekken waar de mijt zich gemakkelijk nestelt. Denk aan matrassen, dekbedden, tapijten of kledingkasten. Allemaal dingen die we dagelijks gebruiken, waar we soms gehecht aan zijn, en die we zeker niet zomaar willen. Door het ongedierte en haar vervuiling weg te nemen kan ons lichaam zich herstellen.


De huisstofmijt haar allergenen verstoren onze gezondheid en maken ons ziek. Een luchtontvochtiger verwijdert vocht direct definitief uit het binnenklimaat. Als de luchtontvochtiger voorzien is van een hygrostaat wordt de luchtvochtigheid automatisch verlaagd tot de door u ingestelde waarde. Door ervoor te zorgen dat de huisstofmijt zich bij u in huis niet prettig voelt, blijft de mijt ook op de langere termijn weg.


Allergenen van huisstofmijt verwijderen. En dat is natuurlijk de bedoeling. Toch is dat geen groot nieuws voor mensen die last hebben van huisstofmijtallergie. Maak je bed alleen maar VOORdat je gaat slapen!


Zo heb je geen last van huisstofmijt.

In de avond als je je bed in de ochtend of middag hebt opgemaakt zul je zien dat je jeuk krijgt. Het gaat om het bed als een hoeslaken en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt. Na het verwijderen van het textieldoek moet de matras worden gestofzuigd.


Het effect hiervan is beperkt en ze hebben alleen zin als je ook de andere maatregelen neemt. In Europa is er ook de soort Euroglyphus maynei.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.