woensdag 24 augustus 2016

Geusselt zwembad

Jouw nieuwe favoriete zwembad kopen? Creëer buiten ook een thuisgevoel! Geusseltbad is het zwembad voor Maastricht. Op de warmste dag ooit gemeten dot zwembad bezocht.


Niet meteen een succes, maar dat zal elders niet anders zijn.

In combinatie met het zwembad hebben wij enkele arrangementen gemaakt waarvan u gebruik kunt maken bijvoorbeeld als kinderfeestje of puur ter ontspanning. Opening De Rolpeal Workum. In het complex met een unieke dakvorm bevinden zich. Jong en ou recreatief, sportief, op weg naar herstel, individueel of in clubverband.


Naast het zwembad zijn op deze locatie de kleed-clubruimten en kantine van enkele amateur- sportverenigingen ondergebracht. We gebruiken marketing en technische cookies van onszelf en van derden. Als u voortgaat met surfen op deze website, gaat u akkoord met onze cookies policy.


Bekijk onze uitgebreide menukaart met tal van overheerlijke gerechten.

Genieten met de limburgse G. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Niet eerder werd er een zwembad gebouw waarin zo veel gebruik wordt gemaakt van duurzame materialen.


Ontdek het assortiment van Wehkamp. Voor veel gemeentelijke zwembaden dreigt sluiting omdat de exploitatie problematisch is. Maar er komen ook nieuwe zwembaden voor in de plaats.


Het nieuwe zwembad De Krommerijn in Utrecht, ontworpen door Jeanne Dekkers Architectuur, heeft een demontabel dak en is ’s zomers openlucht en ’s winters overdekt. Of het zwembad dit jaar nog open gaat is hoogst onzeker. Maastricht en het bouwbedrijf dat de aanbesteding won van wat het duurzaamste zwembad van Nederland moet worden, botsten over buitengevels van de accommodatie die uit het lood bleken te staan. Opnieuw verzakkingen bij zwembad in Maastricht.


Het bestuur is heel blij met alle mensen die een steentje bij willen dragen aan het beheer van ons mooie zwembad. Mensen komen en gaan als bestuursli daar is niets mis mee. Dit betekent wel dat wij continu ervoor moeten zorgen dat de continuïteit van het bestuur niet onder druk komt te staan. Wat leuk dat je binnen duikt bij zwembad Mosaqua!


Je batterij staat op het punt om volledig opgeladen te worden.

Onze subtropische beleving verdient zeker een plek op jouw activiteiten-to-do- lijst. Plonzen in een van de binnen- of buitenzwembaden. Je relaxmomentje pakken in een whirlpool of belevingsdouche.


Een potje beachvolleybal op de ligweide. En wat is er fijner voor echte waterratjes om te spelen en spetteren met-, in- en rondom het water? Om op zomerse dagen die fantastische verkoeling op te zoeken in het zwembad ? Bovendien is extra oefenen (voor de eventuele reguliere zwemlessen) alleen maar gunstig. Voor zwemlessen, recreatief zwemmen en diverse vormen van Aquasporten. De gemeente Maastricht wil met het nieuwe zwembad een laagdrempelige voorziening in de regio aanbieden die extra aanzet tot recreatief bewegen en sporten.


Door het vakje aan te vinken, ga ik akkoord met het verwerken van bovenstaande gegevens. AVG verklaring Hierbij verklaart de Stichting AVG voor Verenigingen dat Zwembad Meerssen het AVG-programma geheel of gedeeltelijk heeft doorlopen. Zwembad Meerssen verklaart hiermee dat de inspanningen zijn verricht zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.