vrijdag 12 augustus 2016

Golfplaten staal verzinkt

Levering binnen twee werkdagen. Bestel direct zonder een account! Accessoires voor de doe-het-zelver. Bekijk hier ons volledige aanbod!

Golfplaten webshop van NL. Scherp geprijsde golfplaten bestelt u eenvoudig bij Huisman. Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten. Zinklaag stalen golfplaten. Deze website maakt gebruik van cookies.


Klik HIER voor meer informatie. Voor deze golfplaten bent u bij ons aan het juiste adres.

Hierdoor kunnen wij de golfplaten voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Wij produceren de golfplaten in onze eigen fabriek. De verzinkte golfplaten die wij hier aanbieden lijken erg op de traditionele verzinkte golfplaten die vroeger veelal bij boerderijen etc werden toegepast. De coating is een aluminium-zink coating van 1gr die niet snel zal roesten. AluZinc 1staat voor aluminium en zink, gemengd in een verhouding - en aangebracht op een ondergrond van staal.


Alleen deze platen die wij verkopen hebben een meer duurzame coating dan de ouderwetse golfplaten. Onze Weckman profielplaten van staal worden in Noord Duitsland geproduceerd in een hypermoderne productiefaciliteit. Aluzinc 1combineert de sterkte van staal , de beschermende werking van zink en de stabiliteit van aluminium. Stalen coils worden geprofileerd als dakpanplaten, damwandplaten en golfplaten.


Wij leveren deze stalen profielplaten wekelijk in heel Nederlan België en Duitsland. Kan op iedere gewenste lengte worden gemaakt. Sendzimir verzinkt golfplaat Sendzimir verzinkt : Wordt alleen per hele plaat verkocht. Dit verminderd het afdruppelen van condenswater en reduceert regen- en hagelgeluiden. Deze stalen golfplaten produceren wij ook met een anticondensvilt aan de onderzijde.


De maat van de stalen golfplaten is: 1. De stalen sinusplaten zijn in verschillende diktes op voorraad.

Hierbij worden de dunnere platen (mm en mm) vanwege de geringe dikte ook tweede keus platen genoemd of zijn restpartijen, deze hebben geen garantie. De aluminium golfplaten hebben een standaard dikte van mm. Verschillende kleuren verkrijgbaar!


Koop licht- en ventelatienokken. Optimaal voor vlakke daken! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Stalen golfplaten zijn handzaam vanwege het lichte gewicht. Hierdoor is het gemakkelijk om de stalen golfplaten te monteren.


Vanwege deze coating hebben stalen golfplaten een lange levensduur. U krijgt direct een bevestiging. Gebruik voor het vastzetten van deze metalen golfplaten. Het is een relatief voordelige manier om het dak te bedekken. Uw materiaal op maat bewerkt “Klaar terwijl u wacht!


Profielplaten uit thermisch verzinkt staal , met aluzinc bekleding, in aluminium of roestvrij staal zijn uiterst geschikt om te weerstaan aan weersomstandigheden en aggresieve invloeden. Naar keuze kunnen deze producten met de gewenste kleurcoating gemaakt en geleverd worden. De golfplaten zijn bij de Metaalwinkel verkrijgbaar in aluminium, staal , sendzimir ( verzinkt ), polyester en PVS.


Deze platen zijn niet geïsoleer hiervoor kunt u bij onze geïsoleerde dakplaten terecht. Duurzame stalen golfplaten. Stalen dakplaten zijn verkrijgbaar in verschillende profielen, er is keuze uit een damwand-, golf- en een dakpanprofiel. Zodra het staal is geproduceer verzinkt , gelakt en opgewikkeld in de vorm van een rol kan het op een profileerlijn worden verwerkt tot een golfplaat die geschikt is voor toepassing in een (on)geïsoleerd metaalbouwsysteem. In vergelijking met de zinken golfplaat die vroeger veel werd toegepast, is de stalen golfplaat met zinklaag niet alleen duurzamer, maar ook een stuk breder.


Staat de stalen dak- of golfplaat die u zoekt er niet bij?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.