vrijdag 12 augustus 2016

Zwembad robot

Het grootste assortiment zwembadrobots voor elke bodem vind je bij Fonteyn. Op zoek naar een zwembadrobot? Wij helpen je graag met eerlijk, deskundig advies. Alle modellen uit voorraad leverbaar.


Een zwembadrobot voor een hygiƫnisch zwembad.

Met een zwembadrobot houdt u uw zwembad steeds kraaknet. U wilt immers graag in schoon water zwemmen, en dus is een robot zwembadreiniger onmisbaar. Hij reinigt bodem en wanden grondig, zorgt voor extra filtering van het zwembadwater en is bovendien bijzonder gebruiksvriendelijk.


Zwembadrobot voor kleine en grote zwembaden. Sommige zwembadrobots zijn enkel voor de bodem en andere voor de bodem of de bodem en de wanden. Goedkope zwembadrobot Mange is bijvoorbeeld een handige en betaalbare zwembadrobot.


Kies de zwembadrobot die bij jullie zwembad past.

Wie een zwembadrobot aankoopt, wil daar zo lang mogelijk van genieten. Het is namelijk geen goedkope aankoop. Wie de levensduur van zijn zwembadrobot wil verlengen, dient zijn robot te onderhouden. Om die reden raden we aan om de robot na elk onderhoud uit het zwembad te halen.


Door de ruime keuze is het vaak lastig om de juiste te maken. Hier helpen wij graag bij. Gelukkig zijn wij al jarenlang actief in de zwembadbranche, waardoor we eigenlijk iedere soort zwembadrobot wel al eens getest hebben. Er kan er maar de allerbeste zijn, en die komt wat ons betreft toch echt uit de Dolphin Zenit serie.


Wij bij Fonteyn hebben voor iedere klant wel een geschikte zwembadstofzuiger vanwege ons brede assortiment. De Dolphin zwembadrobot Zenit bevat de nieuwste technologie waardoor u bijna niets meer hoeft te doen en de robot snel en efficiƫnt werkt. Bovenstaande tabel is alvast een verduidelijking in de verschillen tussen onze zwembadrobots. De prijs van de zwembadrobot is afhankelijk van de complexiteit van de robot.


Zo zie je dat prijs hoger is wanneer de robot langer zwembaden aankan, wanneer er verschillende cyclustijden zijn en wanneer je extra bedieningsopties hebt. Bij Rhodos zien we de groeiende vraag naar gemak en eenvou en daarom zijn zwembadrobots enorm gewild. Met een uitgebreid assortiment, hebben we een zwembadrobot voor ieder type zwembad en van iedere grootte.

De Intex auto pool cleaner zwembadstofzuiger werkt op de druk van de filterpomp, dus die moet wel een capaciteit hebben van minimaal 5. De robot is geschikt voor kleine en middelgrote zwembaden, zowel in onderbouw als bovenbouw. Daarnaast vergt de robot weinig onderhoud en is verkijgbaar voor een zeer lage prijs. Geniet van een sprankelend zwembad op de meest eenvoudige en probleemloze manier - met de nieuwste Dolphin zwembadrobot M600.


Nu leverbaar bij de marktleider in zwembadrobots voor slechts € 1. Krachtige zwembadrobot geschikt voor het reinigen van de bodem van zwembaden met een maximale afmeting van x m en een diepte van m. Uitgevoerd met vervangbare stofzuigzak en voorzien van nylon filter. De Zodiac Vortex zwembad robot range is compleet. Al snel werden ze de nieuwe referentie in de zwembadmarkt.


Als premium Zodiac Dealer hebben we reeds een heel aantal toestellen verkocht met toch wel zeer positieve reacties. Waarom een Zodiac Vortex zwembadrobot ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.