maandag 29 augustus 2016

Parasolhoes zweefparasol

Parasolhoes zweefparasol

Met reclamebedrukking behoort tot de mogelijkheden. Kies uit producten vanaf € 125. De maten van een parasolhoes staan per product vermeld. Om een indicatie te krijgen van de hoezen die geschikt zijn voor uw parasol, gebruikt u de keuzehulp boven aan deze pagina.


Zorg er voor dat de parasolhoes altijd ruimer is dan de afmetingen van de parasol en meet de parasol altijd na voordat u de hoes besteld. De hoezen voor een zweefparasol vindt u terug in de categorieën recht model en gebogen model. Als de staander van uw zweefparasol recht is, zoek dan naar een passende parasolhoes in de categorie recht model en als uw zweefparasol een gebogen staander heeft zoek dan in de categorie gebogen model. Verpakt in handige herbruikbare tas.


Lichtgewicht zweefparasolhoes. Parasolhoes voor zweefparasol 250x55cm van AquaShield. Deze beschermhoes is makkelijk over uw parasol te plaatsen. Bescherm je parasol met een parasolhoes. Voor elke parasol heeft Intratuin een passende hoes, ook zweefparasolhoezen!


De hoezen zijn gemakkelijk schoon te maken en weerbestendig, zodat ze jouw parasol optimaal kunnen blijven beschermen. Voor de duurzaamheid van uw parasol raden wij u aan deze af te dekken als de parasol goed droog is. Deze parasolhoes wordt geleverd met opbergtas. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-.


Wanneer u in het bezit bent van een hogere tuinparasol of zweefparasol , is het aanbrengen van de hoes stukken veiliger wanneer u een parasolhoes met stok heeft. Bij dit type hoes wordt een soort tentstok geleverd welke u door de hoes haalt. Vooral voor een zweefparasol hoes is dit erg nuttig. Wilt u graag een parasolhoes met stok?


Parasolhoes zweefparasol

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze parasolhoezen leveren wij met een stok. Dit is een lengtestok waarmee u de parasolhoes eenvoudig vanaf de grond over de parasol plaatst.


Passende hoes voor zweefparasol. Haal vandaag nog die zweefparasolhoezen in huis. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Om je parasol te beschermen tegen verschillende weerselementen kan je gebruik maken van een parasolhoes. Daarnaast is de hoes voorzien van getapete naden, zodat ook hier geen water doorheen kan komen.


Parasolhoes zweefparasol

De meeste zweefparasols worden standaard zonder parasolhoes geleverd. Een uitzondering daarop zijn een aantal parasols van het merk Glatz (bijvoorbeeld de Sombrano en de Sunwing). Omdat een zweefparasol meestal het gehele seizoen buiten blijft staan en soms zelfs ook in de winter, wordt het sterk aangeraden om een parasolhoes te gebruiken.


Een parasolhoes vormt een aantrekkelijk accessoire, bijvoorbeeld wanneer je een doek hebt dat niet goed bestand is tegen de invloeden van het weer. Maak gebruik van je parasol zodra de zon begint te schijnen en pak deze netjes in wanneer het weer zich van een minder aantrekkelijke kant laat zien. Om schimmelvorming te voorkomen is het belangrijk dat de parasol kan ademen.


Zorg er daarom voor dat de hoes aan de onderkant openblijft. Deze ademende parasolhoezen zijn waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming op het doek tegen. Ook verkrijgbaar in andere afmetingen. Want op ieder tuinmeubel past een hoesje, toch?


Deze zweefparasol beschermhoes van Central Park is een waterafstotende, duurzame hoes die de levensduur van je parasol verlengt. De hoes is antraciet van kleur en heeft een rits en koord voor goede afsluiting. Tevens zit er een opbergtas bij. Onze webshop levert een groot assortiment parasolhoezen online. Mooie parasolhoes om je parasol te beschermen tegen weer en wind.


Parasolhoes zweefparasol

Handige ingenaaide stok om uw parasolhoes makkelijk over de parasol te plaatsen zonder een trap te gebruiken. Aerocover parasolhoes , het verschil. De juiste maat parasolhoes. Het is belangrijk dat u de juiste maat beschermhoes uitkiest.


KARWEI heeft parasols in diverse maten en kleuren voor in de tuin en op het balkon. Bekijk de collectie in de bouwmarkt of bestel online! Kwaliteit voor een lage prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.