dinsdag 16 augustus 2016

Zwemles bedum

Voor informatie over openingstijden, faciliteiten etc. Bij aanmelding voor zwemles bent u € 1inschrijfgeld verschuldigd. U kunt dit bedrag overmaken op onze IBAN rekeningnummer NLRABO 030. Bij online aanmelding kunt u ook betalen via IDEAL.


Zwemles , Baby Peuter Kleuter, Op Weg Naar Zwemles , Zwemlesvolwassenen, Aquajogging, AquaSlim, Aquaspinning, AquaInsanity, Therapiezwemmen of MBVO Bedum , dan kunt u ook onbeperkt recreatief zwemmen in ons bad. Het enige wat u nodig heeft is een e-card. Deze is bij de kassa te verkrijgen tegen betaling van € 1= borg. Vanaf september bestaat er de mogelijkheid om in zwembad De Beemden te Bedum in te stromen voor het vervolg van de zwemles. Tijdens de zwemles wordt je als ouder ook goed op de hoogte gehouden van de vorderingen van je kind.


Een constante kwaliteit van de zwemlesaanbieder, geborgd door onafhankelijke jaarlijkse controle en toetsmomenten bij het diplomazwemmen. Dus: kies bewust en ga voor zekerheid. Wij geven zwemles volgens de normering van de licentie ZwemABC. De lessen zijn een of twee keer per week.


Naast zwemlessen geven we ook Aquafit. Bij trainen voor een reddingsdiploma betaal je tevens contributie aan de KNBRD. Bij wedstrijdzwemmen tegen andere verenigingen betaal je tevens contributie aan de KNZB. Onderstaand treft u een overzicht van al onze locaties.


Wanneer u in het zoekmenu bij de landkaart uw woonplaats en het maximum aantal kilometers dat u wilt reizen. Ook voor algemene vragen kunt. Lekker buiten zwemmen in Bedum zit er niet meer in. Zwemles (zwem ABC) zwemles volwassenen Aquasporten (aquarobic, aquajogging en aquaspinning) Baby-, peuter-, kleuterzwemmen Peutersurvival Therapiezwemmen Ouderen zwemmen (MBVO Bedum en MBVO Winsum) Het bad kan ook verhuurd worden door verenigingen of voor uw familie- of personeelsfeestje. Welkom op de zwem pagina van 2Blocal.


Voorafgaand aan de zwemles zijn er in het zwembad al diverse mogelijkheden voor kinderen van nul tot vier jaar. Vervolgens is zwemles natuurlijk het belangrijkste medicijn tegen verdrinking. Maar welke zwemles past het beste bij je kind en waar moet je op letten bij het maken van je keuze? Jouw zwemschool voor het complete zwem-ABC en aangesloten bij de erkende Nationale Raad Zwemveiligheid.


Bellen mag ook, maar door de vele zwemlessen die ik geef kan ik. Sportieve ontspanning voor jong en oud bij zon en regen. Niet klein maar ook niet groot. Zwembad Stichting De Beemden Bedum in Bedum. Met glijbaan (mtr), wildwaterkreek, turbodouches, bubbelbank, whirlpool en.


Wij zijn eerst begonnen bij een zwembad in de buurt. Na een halfjaar kwam ze geen badje verder. Ze durfde daar niet onderwater. Ze is toen van zwemles afgegaan omzat ze in paniek raakte. Bij ZwemCentrum Zuidhorn zwemt ze in kleine groepjes en krijgt ze nu veel aandacht.


Veel ouders vinden het prettig tijdens de zwemles naar hun kind te kunnen kijken. De mogelijkheden hiertoe verschillen per aanbieder van zwemles. Soms kunnen ouders langs de rand van het bad aanwezig zijn, soms kunnen ouders meekijken met de les via tv schermen in de horeca gelegenhei soms is er één keer per maand een ‘kijkles’.


Tijdens deze workshop leer je veilig te zwemmen met een zeemeerminstaart. De workshop duurt uur en wordt op een zaterdag gehouden in Veendam, Hoogezan Klazienaveen, Bedum , Norg en Oldekerk. Wat ga je leren tijdens deze workshop? Uiteindelijk zijn beide toch zelfstandig gebleven.


In de beide zwembaden organiseren we activiteiten zoals recreatief zwemmen, zwemles en verschillende groepslessen zoals AquaSport, Ouder en Kind zwemmen en Fifty Fit. Groningen in de wijk Helpman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.