donderdag 11 augustus 2016

Zilvervisjes badkamer

Complete badkamers of los sanitair voor lage prijzen. Bekijk online of kom naar de winkel! Vraag nu ons gratis magazine aan. Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist.


Professionele vochtbestrijding.

Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Ruim assortiment Badkamer. Zilvervisjes in de badkamer bestrijden.


Vanwege het veelvuldig gebruik van warmwater in de badkamer is de luchtvochtig in deze ruimte vaak relatief hoog. In van de gevallen ontstaat de overlast in de wc, badkamer of keuken. Een zilvervisje eet schimmels en voedselresten. Denk aan fruit en aardappelen, maar ze zijn ook dol op behanglijm, papier en textiel. Van deze schimmels kunnen de zilvervisjes leven.


Niets is zo irritant als zilvervisjes in je slaapkamer, badkamer of welke kamer in je huis dan ook.

We geven tips over voorzorgsmaatregelen die genomen kunnen worden. Voordat u zilvervisjes gaat bestrijden is het slim om zeker te weten dat u te maken heeft met zilvervisjes in de badkamer. Ze zijn zilverkleurig en hebben twee sprieten aan de voorzijde. Waarom zitten zilvervisjes in de badkamer ? Een vrouwelijk zilvervisje legt meer dan 1eieren. Eitjes worden in groepen tot maximaal eitjes tegelijk gelegd.


Een grootschalige zilvervisjes plaag betekent meestal dat ze voor meerdere jaren in je huis, kantoor, of horecagelegenheid leven. Als de plek waar ze zich verbergen zichtbaar wordt gaan zilvervisjes snel op zoek naar een nieuwe plek om zich te verstoppen. Er zijn twee manieren om zilvervisjes weg te houden: overal het licht aanlaten want daar houden ze niet van.


Heb ik bij toeval ontdekt: je neemt een goedkoop toiletbloc, maakt een klein sneetje in het cellofaan, niet te groot anders stinkt het in b. Maar zilvervisjes hebben een sterkere voorkeur voor vochtige ruimtes dan papiervisjes. Je vindt ze dan ook vaak in afvoerleidingen, aanrechtkastjes en badkamers. Ook onder de vloerbedekking of in een boekenkast kun je zilvervisjes aantreffen.


Al heb je een oud of een nieuw huis iedereen kan last van zilvervisjes in huis krijgen. In oude woningen bijvoorbeeld: Die zijn vaak slecht geïsoleerd. Of er staat water onder de vloer. Vocht in huis is een bron voor allerlei ongedierte. Ook voor zilvervisjes die houden namelijk erg van vocht en warmte.


Een geweldige oplossing dus, goedkoop en makkelijk te gebruiken.

Ze houden van vochtige plekken en zijn daarom vaak te vinden in badkamers , wc-ruimtes, keukens en op vochtige plekken in kamers. In oudere huizen zijn zilvervisjes vaak te vinden in de badkamer , het toilet en keukenkastjes. Ze komen vaak via meubelen of goederen binnen.


Eenmaal een vochtige en warme badkamer gevonden en ze voelen zich helemaal thuis. Wees gerust, dit heeft niets met een slechte hygiëne te maken. De aanwezigheid van veel van zilvervisjes geeft echter wél aan dat er veel vocht in je huis aanwezig is – en misschien dus wel schimmel.


Je vindt zilvervisjes vaak op de vloer van je badkamer , want daar is het lekker vochtig. Je zult ze misschien ook weleens in de badkuip vinden. Wil je weten hoe je deze beestjes voorkomt en verdrijft? Hoe kun je zilvervisjes in huis voorkomen?


Ieder huis heeft wel vochtige (verstop-)plekjes. Daarom is het zo moeilijk om te voorkomen dat er zilvervisjes in huis lopen. Hiermee is een probleem met zilvervisjes goed te voorkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.