woensdag 10 augustus 2016

Sauna in tuin

Op zoek naar een Sauna voor buiten? Ruime keuze Sauna Kachels. Voordelig online bij Azalp. Alle Accessoires voor uw Sauna. Profiteer van de gedaalde prijzen.

Koop nu en bespaar geld vandaag. Vragen over de aankoop van uw sauna ? Een buitensauna kopen is meer dan alleen de bestelling plaatsen. In onze exclusieve showroom (omgeving Breda) ontvangen wij u uitsluitend op afspraak.


Een sauna in de tuin is voor veel mensen een droom. U kunt zelf het dak van de buitensauna kiezen en de relaxruimte indelen. U kunt bij ons ook een sauna op maat bestellen.


U geeft ons de maten die u wenst en wij maken de sauna precies zoals u voor in uw tuin.

Er zijn ook diverse uitbreidingsmogelijkheden zoals een raam of een extra voorportaal. De warmte in de cabine kan dus een verlichtende werking hebben bij spier- en gewrichtspijn. Niet alleen zorgen onze sauna ’s voor ontspanning en verlichting, ook dragen ze dankzij hun rustieke houten materiaal bij aan een mooiere tuin zodat u er dubbel van kunt genieten.


Nodig uw vrienden en familie uit voor een heerlijk dagje uit in uw eigen. We liggen midden in een dichtbegroei bosrijk stukje Nederland. Dat zorgt voor een heerlijke rust.


Dat voel je overal in onze tuin. Je bent omringd door natuur en rust terwijl je heerlijk geniet op de comfortabele ligbedden ergens op een van de ligweiden. De Sauna ’s en Spa’s worden vakkundig geïnstalleerd en wij kunnen u een uitgebreid advies geven welk model het beste bij u past.


In het ontwerp van de tuin kan het plaatsen van een spa of sauna meegenomen worden. Hoewel velen van ons graag een eigen buitensauna zouden willen hebben, is het kopen hiervan in de meeste gevallen financieel helaas niet haalbaar. In een hogere prijsklasse vindt u een Finse Grenen Sauna Kota voor tot personen voor € 4. Onze duurste sauna is eveneens geschikt voor tot personen en is voorzien van een Panoramic View. Deze bijzondere sauna kost € 10. Bepaal zelf de sauna prijs en bekijk ons uitgebreide assortiment buiten sauna ’s voor in de tuin.


Wanneer u een barrel sauna heeft gekozen uit ons assortiment, heeft u de keuze om deze als prefab bouwpakket te laten komen. Ook kunt u ervoor kiezen dat wij de buiten sauna geheel in uw achtertuin op komen bouwen.

Onze timmermannen trekken hier een dag voor uit en bouwen in die dag de sauna in uw tuin , op de plek die u ervoor gereserveerd heeft. Ziet u zichzelf al zitten, in uw eigen sauna ? Gewoon binnen de muren van uw eigen woning of de beschutting van uw tuin ! Het kan met een sauna van Fonteyn. Wij hebben een gigantisch aanbod infrarood cabines die passen bij iedere wens, woning en portemonnee.


Ervaar het verschil met NuBuiten! Inclusief Ontbijt, dagen Wellness en Kerstmarkt tickets! Ontdek zelf de mooie tuinen bij Thermen Soesterberg. Reserveer direct en kom natuurlijk genieten!


Een wellnesstuin is de ideale oplossing als je van wellness houdt, maar te weinig plaats hebt in je huis. Relaxen lukt vaak beter in de tuin doordat je omgeven bent door natuur. Je kan ook in de winter van je tuin genieten.


Neem de Teyt om te genieten van een eigen privé tuin met sauna en jacuzzi. Het is bovendien weer een extra reden om goed gebruik te maken van je tuin. In de herfst en winter periode ben je eigenlijk zelden in de tuin te vinden, maar een sauna in de tuin verandert natuurlijk de zaak! Saunabouw Wilton is uw adres voor traditionele Finse sauna ’s tot moderne design sauna ’s. Wenst u een sauna voor uw tuin ? Ook wat betreft inhou heeft u in tuin sauna ’s een grote keuze.


Er zijn diverse standaardmaten, maar sauna ’s op maat behoren ook tot de mogelijkheden. Een kleine buitensauna is meestal voorzien van een plat dak, terwijl een grotere tuin sauna een zadeldak en soms zelfs een extra voorportaal heeft. Middelgroot sauna en beauty complex met gezellige sfeer, grote tuin en bijzondere sauna faciliteiten. Maak een ritje in de Drôme boot: een sauna cabine op een boot die je in een kwartiertje naar de overkant van het water brengt of ontspan bij de tropische geluiden in de grotsauna. In Finland weet men al sinds de oudheid hoe je het lichaam kunt stimuleren door hitte en kou af te wisselen.


Bij het ontwikkelen van een sauna , bijvoorbeeld infraroo baseert Saunakoning de producten op de traditionele Finse wijsheden en tradities.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.