donderdag 18 augustus 2016

Eurom golden 2000 ultra rcd

Eurom golden 2000 ultra rcd

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bestel Eurom Golden bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 660. Producten van alle merken op beslist.


Eurom golden 2000 ultra rcd

The strong reflector allows for high efficiency, making cold nights a lot better to handle. De sterk weerkaatsende reflector zorgt voor een hoog rendement waardoor het op koele avonden nog heerlijk vertoeven is. Door de dubbele isolatie wordt de bovenzijde (d.i. de zijde waar de ophangbeugel bevestigd zit) niet extreem heet. Straler met ophangbeugel, elektrokabel en stekker 2. Heel vervelen maar gelukkig kunt u een nieuwe lamp kopen. De terrasverwarmer biedt je verschillende ophangmogelijkheden en beschikt over standen.


De korte, intense warmtegolven van de terrasheater zorgen ervoor dat je het snel warm hebt. Het grote verschil is hierbij dat de Ultra RCD uitgevoerd is met een handige afstandsbediening. Hiermee kunt u het toestel in- en uitschakelen, maar is de heater ook te dimmen. Omdat de terrasverwarming steeds vaker een permanente plek krijgen binnen het huishouden etc, wordt het design steeds belangrijker en mooier. De omkasting is vervaardigd uit aluminium en heeft een mooie zwarte kleur.


Eurom golden 2000 ultra rcd

Doormiddel van een afstandbediening is de terrasverwarmer op afstand te bedienen. Zo kunt u lekker blijven zitten in uw loungeset. Ultra staat voor nog meer warmte en minder. Met afstandbediening en dimmer! Het unieke aan de Golden tube-lamp is dat hij is voorzien van een laagje bladgoud wat zorgt voor een reflecterend effect waardoor de warmte nog intenser wordt.


Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Bespaar tot wel via kiesproduct. Door de suncare low glare lamp is deze terrasverwarmer geschikt om een oppvervlakte van m² te verwarmen. Deze terrasverwarmer is uitgevoerd met een strakke, zwarte behuizing.


De bovenkant van de heater wordt niet heet, waardoor je hem veilig onder alle soorten afdaken en parasols kunt gebruiken. Deze infrarood heater met speciale Golden tube-lamp biedt je verschillende ophangmogelijkheden en heeft warmtestanden. Inclusief: - muursteunen voor montage aan de muur of plafond - beugels voor bevestiging in een tent of parasol - kettingen voor montage aan een zoldering. In Nederland wordt het buitenleven steeds populairder. Daarom hebben wij in ons assortiment Eurom Golden terrasstralers opgenomen.


Deze types zijn professioneel inzetbaar maar nu ook voor de consument betaalbaar. Door middel van de meegeleverde afstandsbediening is de terrasstraler van afstand aan en uit te schakelen. De infrarood heater van Eurom is iedere euro waard. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. De Ultra bereikt ultiem rendement voor een vriendelijke prijs.


Eurom golden 2000 ultra rcd

Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Handig voor de kleine mensen onder ons, omdat de heater vaak hoog hangt.


Met de fysieke knop op de terrasverwarmer zet je de warmtelamp volledig uit. Kijk in de handleiding waar je product wel en niet mag hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.