vrijdag 12 augustus 2016

Gietijzeren putdeksel

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Deze week extra scherp geprijsd. Ontdek onze uiterst scherpe prijzen en ruim aanbod putdeksels online op Bouwdepot. Ook leverbaar met open rooster. Dichte gietijzeren putdeksel , past op PVC onderbak 315cm, vergrendelbaar Voor 16.


PVC putdeksel met doorvoer.

Bij Bouwpunt bieden we zowel aluminium als gietijzeren putdeksels aan. Hoogkwalitatief en aan scherpe prijzen. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Stora gietijzeren putdeksel 30xen 40x40.


Voor buizen van 250mm en 315mm overschot van de bouw op te halen in st-katelijne-waver. Goed om te weten: dit deksel is geschikt voor voetgangersverkeer. Op zoek naar een deksel dat ook voertuigen aankan? Kies dan voor een hydraulisch deksel.


GY putdeksel , Ø 315mm kN RWA.

Spring voorbij de navigatie. Het uitzicht, de functionele eisen en de duurzaamheid zijn aspecten die van groot belang zijn bij de keuze. Met de kwaliteit voor steden en parken. De gietijzeren deksels RecTop zijn nieuw als instapmodel in het gamma van ACO.


Gietijzer dubbel deksel 60xonline kopen? De deksels met hydraulische sluiting en een geribde antislip uitvoering hebben een op water gebaseerde esthetische beschermlaag en zijn voorzien op verschillende belastingsklassen B 12 C 2en D4kN. Wat is een putafdekking of putdeksel ? Een putdeksel is een deksel of een frame met een inliggend deksel om de opening (mangat) van een (riool)put mee af te kunnen sluiten. De putdeksels kunnen afhankelijk van het type verschillende verkeersbelastingen aan. Vind de beste selectie gietijzeren putdeksel te koop fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit gietijzeren putdeksel te koop voor de dutch.


Dé echte specialist met gratis deskundig advies en goede service. Bestel eenvoudig online of kom naar onze winkels. Vind de beste selectie putdeksels gietijzer fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit putdeksels gietijzer voor de dutch luidspreker markt bij. ESEP gietijzeren putrand met deksel serie E. Deksels zijn licht in gewicht en voorzien van anti-sliplaag. Metalen deksels met opdruk.


Breng om het rioolstelsel te controleren op verstoppingen bij huisaansluitingen een erfscheidingsput aan. Geschikt voor een verkeersbelasting volgens DIN-EN 1klasse B 1kN of klasse D 4kN. TBS SOEST levert producten voor weg- en waterbouw.

Wij produceren afwateringsproducten, zoals onder andere straat- en trottoirkolken, putafdekkingen en gootafdekkingen. Gieterij Dijkkamp is leverancier van lamellair gietijzer en lamellaire gietijzeren producten met hoogwaardige legeringen. Voorzien van gietijzeren (ronde) onderrand welke over een schacht met een uitwendige diameter van 4mm past.


De deksel ligt los in de gietijzeren rand. Putdeksel GY Stora 4mm. Lengte x breedte: 4x 4mm, gewicht Kg.


De oppervlaktedeklaag van gietijzeren onderdelen heeft slechts een tijdelijke, cosmetische functie. Oppervlakkig roesten van gietijzeren roosters en deksels wordt derhalve niet als reclamatie erkend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.