dinsdag 23 augustus 2016

Snelkoppeling

Klik op de knop Bladeren en navigeer naar de locatie van het bestand waar u een snelkoppeling van wilt maken. Een Windows Bureaublad bevat meestal verschillende snelkoppelingen naar veel gebruikte programma's. Snelkoppeling Een icoontje waarmee een programma wordt gestart. Hoe maak ik een snelkoppeling ? Je kan dit oplossen door snelkoppelingen te maken.


Als ik een snelkoppeling van een webpagina op mijn bureaublad wilde zetten toen ik nog Win gebruikte (met internet Explorer als browser) gebruikte ik de functie ' snelkoppeling maken' door met de rechtermuisknop die menu functie te gebruiken wanneer ik de webpagina had geopend en met de muisaanwijzer op deze pagina stond.

Een snelkoppeling is een binnenweg naar een bestan een programma of een map. Je kunt met de meeste veelgebruikte internetbrowsers een snelkoppeling naar een website op je bureaubla of desktop, plaatsen. Met deze snelkoppelingen kun je bepaalde websites. Geef de snelkoppeling vervolgens een gepaste naam. In it voorbeeld zou dat bijvoorbeeld Kleurinstellingen kunnen zijn.


Nadat u op Voltooien klikt, verschijnt de nieuwe snelkoppeling op het Bureaublad. Er verschijnt een snelkoppeling voor het programma op het bureaublad. Een bureaubladsnelkoppeling voor een Office-programma of -bestand maken.


U kunt ook bureaubladsnelkoppelingen maken voor specifieke Office-bestanden of -documenten.

Blader in Windows Verkenner naar het document of bestand waarvoor u een snelkoppeling op het bureaublad wilt maken. Zet van uw favoriete website een zogenaamde snelkoppeling op het Bureaublad. Dan opent de website met een klik op de snelkoppeling ! Maak zo een snelkoppeling van uw favoriete website op het Bureaublad: Open de internetbrowser en ga naar de website die u op het Bureaublad wilt zetten.


Methode 1: snelkoppeling slepen naar het bureaublad. Dit is de eenvoudigste methode. Open het Windows menu en klik op “alle apps”.


Blader daarna door de programma’s die geïnstalleerd staan op de PC. Klik met de linkerkant van de muis op het programma waarvan je een snelkoppeling wenst te maken. Je kunt op verschillende manieren een snelkoppeling maken: Je gaat met de muis naar het bureaublad en klikt op de rechter muisknop. Klik vervolgens op ‘nieuw’ en daarna op ‘ snelkoppeling ’. Kies nu het bestand waarvan je een snelkoppeling wilt maken, klik op ‘ok’ en geef het een naam.


Internationaal profiel snelkoppeling : Truflate snelkoppeling : TST snelkoppeling. De snelkoppeling is aangemaakt. Het is ook mogelijk om de snelkoppeling in de browser op te slaan. Klik op het sterretje bij de internetbalk om daar een snelkoppeling te maken.


Zoek eventueel in program files (x86). Maak een snelkoppeling zoals gebruikelijk.

Het zal best ook wel sneller en handiger kunnen maar dit werkt in ieder geval. Als iemand een betere oplossing weet hoor ik het graag. Compressor koppelingen online kopen in de webshop Datona. Klein bestandje dat de naam en het uiterlijk draagt van het bestand waar het naar verwijst.


Door op de snelkoppeling te klikken start u het bijbehorende programma op. Bij één programma kunnen meer snelkoppelingen behoren. Een typische plaats voor snelkoppelingen is het start menu.


Snel betekent hierin dat het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.