maandag 8 augustus 2016

Jansen houtbouw

Janzen for Body, Bath en More. Voor 20:bestel Morgen in huis! Kies uit producten vanaf € 190. Grootste assortiment Jensen. WELKOM BIJ JANSEN BLOKHUIZEN.

Jansen Blokhuizen ontwerpt en fabriceert o. Bouwbesluit, geheel op maat in duurzame houtstapelbouw. LAATSTE NIEUWS: We zijn gesloten van vr. Welkom bij Bekkum- Janssen Houtbouw. Wij vinden het fijn dat u de weg naar ons gevonden heeft.


Als u ons bedrijf nog niet kent, kijk rustig rond zodat u zich een indruk kunt maken van onze mogelijkheden. Een zwemvijver in uw landschapstuin? Een terrasoverkapping bij uw moderne tuin?

Bij ons vindt u alles voor buiten. Perfect op elkaar ingespeeld voor het mooiste resultaat! Om u beter van dienst te kunnen zijn en voor het tonen van relevante advertenties, maakt janssen -bouw. Janssen -Bouw denkt aan iedereen, dus ook aan de doe-het-zelver.


Wilt u liever zelf klussen? Zo kunt ook u zelf aan uw eigen droomwoning bouwen. Wij kunnen de woning in iedere fase aan u opleveren, bijvoorbeeld casco met metselwerk, casco met een afbouwpakket of casco met de. In houtskeletbouw, in houtstapelbouw en in combinaties daarvan. Op onze website vertellen we u meer over deze vormen van houtbouw , vindt u heel veel voorbeelden en ook prijzen.


Tuinhuizen in vele uitvoeringen, op maat gemaakt en zelfs uw eigen ontwerp is mogelijk, gratis geplaatst en jaar onderhoudsvrij! Alle tuinhuisjes komen uit eigen. De meeste van hen zijn verantwoordelijk voor de opbouw en afwerking van de woningen. Bestel direct jouw Jensen op beslist.


Janssen de Jong Bouw: Innovatief bouwbedrijf in totaaloplossingen. Toegevoede waarde leveren en klantrelatie opbouwen die voor alle partijen waardevol is. De bijgebouwen van MG Houtbouw , voorheen Van Donzel Best, zijn uit het juiste hout gesneden.


Ze worden compleet op maat gemaakt door onze eigen, échte timmerlieden, van de beste materialen.

De grootste houthandel van Brabant is te vinden in de buurt van Eindhoven. Beslist de laagste prijzen! Met Woody Building Concepts passen wij ons aan aan de markt, zegt directeur Ivo van der Mark. De gehele houtbouw inclusief kozijnen fabriceren we zelf. Hierdoor zijn we uitermate flexibel wat betreft ontwerp en levertijd.


Met ons prefab houtbouw concept realiseren wij stijlvolle, duurzame en karakteristieke bedrijfshuisvesting op maat. Een inspirerende werkomgeving voor uw medewerkers, een onderscheidend kantoorpand voor bezoekers en een waardevaste belegging voor u als eigenaar. Houtbouw Visser is een ambachtelijk maar vooral ook flexibel bedrijf dat zich bezig houdt met het maken van houten schuren, tuinhuisjes, overkappingen, schuttingen en meubels.


Wensen van onze klanten en de toepassing van onze schuren en tuinhuisjes zijn natuurlijk altijd verschillend. Tuinbeurs Nederland helpt u graag met uw zoektocht naar uw luxe houtbouw schuur. In onze showroom in Emmen kunt u zich optimaal laten inspireren door alle opgestelde houtbouw schuren, blokhutten, tuinhuizen en overkappingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.