dinsdag 23 augustus 2016

Graszoden drenthe

Levering in heel Nederland. Graszoden Bezorgen of Laten Leggen! Vraag direct een Offerte aan. Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Graszoden drenthe

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Wij kweken uw graszoden op onze velden welke gelegen zijn in Borger en Drouwen. Met ruim 2hectare grond zijn wij de grootste kweker van graszoden in Borger en omstreken. Door jarenlange ervaring in de graszodenteelt zijn wij gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit graszoden.


Echt gras uit eigen keuken! Eigen teelt, direct leverbaar en altijd bereikbaar! Tegenwoordig beschikken we als Queens Grass op onze productielocatie in Drenthe nabij Borger over meer dan 2hectare aaneengesloten kweekvelden op hooggelegen zandgrond. Dit biedt de ideale omstandigheden om op economische wijze hoogwaardige graszoden te kweken en te oogsten voor diverse toepassingen.


Natuurlijk kunt graszoden in Drenthe kopen bij een tuincentrum. U kunt ze ook rechtstreeks van de teler thuis laten bezorgen of komen ophalen, tegen een zeer scherpe prijs. Ellermann graszoden biedt een geweldige kwaliteit zoden waarmee u binnen korte tijd kunt genieten van een prachtig gezon in uw tuin of buitenruimte! Uw grasveld is immers niet zomaar een stukje van uw tuin of buitenruimte! Deel onze passie voor gras en beleef uw eigen stukje eersteklas groen!


Limburg, Drenthe , Friesland of waar dan ook in Nederland. Bestel uw graszoden eenvoudig online via onze webshop. De graszoden oogsten we dan ook zo kort mogelijk voor het transport. Uiteraard duurt een levering naar het buitenland iets langer, maar ook dan zijn de graszoden in uitstekende conditie.


Zo bent u er zeker van dat u gras van topkwaliteit krijgt. Plaatst u een bestelling voor 12:uur? Dan kunt u de graszoden dezelfde middag. Sinds een paar jaar verkopen we graszoden ook online.


Nederland en België zijn al aangelegd met graszoden gekocht op internet. De beste graszodenprijs voor uw nieuwe gazon is hier te verkrijgen. De frisgroene graszoden zijn bestand tegen flinke belasting en half schaduw. Onze graszoden komen direct van het land en worden gekweekt zonder netten. In Limburg bezorgen wij de graszoden zelfs geheel gratis bij U thuis (vanaf m2) ! De volgende bedrijven leggen graszoden in de provincie Drenthe.


Uw graszoden specialisten Hoveniersberijf Roel Zuidema in Hoogeveen. Deze graszoden zijn van een uitstekende kwaliteit. Goedkope graszoden tegen een voordelige prijs vanaf euro per m2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.