vrijdag 19 augustus 2016

Goedkope steigerhouten tafel

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Kwaliteit uit eigen Fabriek.

Bekijk ons aanbod nu online. Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. Zoek naar steigerhouten tafel op de nieuwe KensaQ. Wij kunnen de tafels in verschillende modellen maken.


We kunnen jouw steigerhouten tafel uitvoeren met dichte zijkanten, blokpoten, kolompoten of kruispoten in alle soorten en maten. Een steigerhouten tafel maken we helemaal naar wens voor in je tuin, terras, thuis of winkel en kantoor. Tafelmagazijn maakt de goedkoopste en mooiste tafels van Nederland.

Wij maken alle tafels op maat in onze fabriek. Het steigerhout oogt robuust, kan goed tegen een stootje en kan in elke gewenste tint een wash krijgen. Elke plank is uniek en dat maakt een meubel van steigerhout dan ook zo bijzonder, er is namelijk geen tweede van.


Steigerhouten meubels kopen? Doordat een steigerhouten plank vaak jarenlang in de steigers heeft gelegen voordat het een tafel werd zijn de gebruikssporen goed zichtbaar. Deze gebruikssporen geven de tafel een geleefde en karakteristieke uitstraling.


Eventuele nieuwe beschadigingen op de tafel door het gebruik van de tafel zijn niet storend. Bij steigerhout roosendaal bent u op het juiste adres om te kiezen uit een breed assortiment van tafels. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden betreft onze steigerhouten eettafels? Of ben je benieuwd naar de andere modellen tafels die wij verkopen, zoals onze eiken eettafels?


Je nieuwe tafel is immers hét meubel waaraan je de komende jaren gaat eten, werken, lezen én borrelen! De steigerhouten meubelen worden speciaal voor u op maat gemaakt, en naast onze eigen ontwerpen, kunt u. Wij hebben verschillende soorten steigerhout tafels in ons assortiment. BarStatafels eventueel met gelaste kokers of steigerbuis frames.


De meeste tafels op onze webshop kunnen in het optiemenu door u zelf samengesteld worden.

Verfraaien van uw huis met Tafels. Ruim assortiment online bestellen! Lage prijzen en montage mogelijk.


Zo hebben we erg mooie steigerhouten tafels met een stalen onderstel maar ook met onderstellen van hout of steigerbuis. Industriële Tafel steigerhout met Matrix 3d Spin onderstel bouwpakket. Houtenmeubelshop heeft op alle steigerhouten tafels de laagste prijsgarantie. Industriële tafel bouwpakket bestaat uit op maat gezaagd steigerhout , bouwtekening en schoeven.


Deze worden geschuurd en eventueel gebeitst afgeleverd! Voor een steigerhouten tafel , een bank van steigerhout of een steigerhouten kinderbed. Je kunt dagen in de week langs komen zonder vooraf een afspraak te maken.


In de showroom kun je goed zien hoe de steigerhouten meubelen worden afgewerkt en hoe glad ze geschuurd zijn. We zorgen voor een gladde afwerking van de tafel door de delen te drogen, te schaven en vervolgens te schuren. Naast de populaire kloosterblad tafels kunt u bij ons ook steigerhouten tafels , eiken tafels en boomstamtafels op maat kopen. De tafels worden geheel volgens ouderwetse Twentse wijze met de hand gemaakt. De stoere, robuuste uitstraling van een steigerhouten tafel is een aanwinst voor het interieur.


Te denken valt aan een bed van steigerhout , meubels of een eettafel. Door de old fashion look krijg je dan een hele moderne bed of tafel. Het hout is zeker ideaal te noemen voor het maken van meubels.


Je kunt natuurlijk veel meer doen met een steigerplank. Ook in je tuin kun je gebruik maken van steigerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.