vrijdag 19 augustus 2016

Tuinontwerp stadstuin

In minuut Gratis Offertes van Hoveniers uit uw regio. Tuinontwerp voor je eigen multifunctionele stadstuin. Wil je zelf aan de slag gaan met dit tuinontwerp ? Download dan de plattegrond met legenda en treed in de voetsporen van tuinontwerper Inge van der Ploeg van tuinontwerpstudio House of Green. Het vlonderterras is van hout kunststof composiet en oogt modern en luxe in de licht grijze kleur.


Door de gehele tuin is energiezuinige led-verlichting aangelegd die van kleur kan veranderen.

Hiermee is de sfeer van de tuin met een druk op de knop te veranderen. Voor meer voorbeelden kijk bij onze recente. Welke functie de stadstuin of patio, het dakterras of balkon ook heeft: De tuin moet bij voorkeur het gehele jaar aantrekkelijk zijn! Wintergroene planten en siergrassen geven het tuinontwerp structuur in de winter.


Erfafscheidingen (schuttingen, gemetselde tuinmuur), een pergola of een leiboom, zorgen voor privacy in de kleine tuin. Kleine stadstuin Deze tuin (op de foto juist aangelegd) is klein. De wensen van de bewoners waren groot: een groot terras, pergola, gft bakken moeten in de tuin, privacy, grind of split gedeelte en afwisselend.


Onderhoudsvriendelijke tuinontwerpen.

Originele tuinontwerpen in Amsterdam. Zoals deze bijzondere ontwerpen voor kleine stadstuin of dakterras ontwerpen in het stadscentrum. De eigentijdse rustige uitstraling komt niet alleen tot uiting in de ‘strakke lijnen’. Perfect om dat binnen naar buiten gevoel te creëren. Daarnaast een vlonderterras van Fiberon composiet planken en als looppad Geotravertino Lazise 40×cm.


De borders zijn verhoogd en gemaakt van patioblokken in de kleur wit. Kortom een zeer geslaagd tuinontwerp moderne onderhoudsarme stadstuin. U kan kiezen uit verschillende pakketten vanaf 1euro voor een tuinontwerp stadstuin. Voor de verschillende behoeften hebben wij verschillende pakketten ontwikkeld. Geen kant en klaar ontwerp, maar op maat gemaakt.


Uw tuinontwerp wordt dus altijd uniek en sluit zo perfect aan bij uw wensen en woonsituatie. Tuin opgehoogd om zo het hoogte verschil met woning op te vangen. Achter bij de poort geleidelijk het pad af laten lopen. Zo is de doorgang met fietsen naar de schuur erg makkelijk. Hoe maak je van je stadstuin toch een fijne plek om van het buitenleven te genieten?


De stadstuin is vaak een kleine tuin, met veel inkijk en schaduw. Gelukkig zijn daar mooie oplossingen voor te bede.

De havenkom en het oude stadshart wenken naar vroeger, terwijl de nieuwe woonwijken bruisen van de energie. Daarbij zijn er voor de inrichting van het relatief kleine oppervlak vaak veel wensen. Met zoveel complexiteit is het slim om vooraf een tuinontwerp te laten maken.


Creatief, uniek en duurzaam tuinontwerp met oog voor detail. Ontdek de verschillende pakketten of vraag een vrijblijvende afspraak. Wat is het fijn om in een stadstuin , dat in een druk stedelijk gebied ligt, elke dag te kunnen genieten van een eigen stukje natuur met alle comfort die je wenst.


Een plaats in uw tuin waar u kunt eten op een terras of van de avond uurtjes kunt genieten. Onze passie is het creëren van unieke tuinen. Daarnaast zit er een “rare”knik in het perceel en loopt het taps toe. Een goed tuinontwerp zorgt ervoor dat de ruimte optimaal benut wordt. Met het maken van een ontwerp voor een stadstuin houdt Rick de Valk naast de specifieke wensen van de gebruikers ook altijd rekening met de omgeving situatie en de bereikbaarheid bij aanleg.


Ook neemt hij tuinmeubilair, verlichting en beplanting op wens mee in zijn plan. Een stadstuin heeft vaak een relatief kleine afmeting, de meeste stadstuinen zijn ongeveer tussen de – 5mmaar dat hoeft je geenszins te belemmeren bij het maken van je tuinontwerp en het realiseren van veel wensen met betrekking tot het inrichten van je tuin. Stadstuin ontwerp: waar moet je rekening mee houden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.