vrijdag 20 januari 2017

Anti houtworm

Diverse andere anti-houtworm behandelingen. Naast de anti-houtworm behandelingen op basis van petroleum, kunt u ook gebruik maken van bescherming van het hout, verhitting of bevriezing. Zo zorgt u ervoor dat doormiddel van een andere anti-houtworm behandeling de houtwormen weg blijven. U kunt bijvoorbeeld een laagje over onbewerkt hout aanbrengen.


Zelf houtworm bestrijden is niet moeilijk.

Bij elk product tegen houtworm die je bij ons kunt kopen is circa 1ml voldoende voor een oppervlak van een vierkante meter. Tenco anti-houtworm - Tenco verf en beits heeft een groot assortiment aan verf, grondverf, beits, olieën, zwarte coatings, bootlakken, onderwatercoatings en anti roest producten voor de doe-het-zelfer en de proffessional. Ook kun je vrijblijvend in contact komen met lokale ongediertebestrijders. Kom snel in actie Kom snel in actie door lokale ongediertebestrijders te benaderen.


Ga naar: vrijblijvend advies. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Wij hebben via marktplaats een tafel laten maken van oud hout. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze man zegt dat hij het heeft behandeld met anti houtworm maar nu de tafel weken staat komt er gruis onder de tafel vandaan. We wonen net in een oud huis wat we hebben gekocht en zijn nogal bang voor houtworm. De man van de tafel wil geen nieuw tafelblad komen leveren.


Artcare is een restauratie bedrijf voor meubels en houten kunstobjecten. Daarnaast doen wij de inrichting van exposities en mounten wij de objecten. HGX houtwormmiddel verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever. Daarnaast voorkomt het tevens gedurende een lange periode heraantasting door deze insecten. Verwijder vooraf stof, vuil en boormeel.


Hoe houtworm bestrijden, wel of niet zelf doen? Houtworm bestrijden in doe het zelf vorm, het houtwormbestrijding zelf doen, is vaak goed mogelijk. Last van boktor of houtworm ? Houtworm tegengaan kan op verschillende manieren, een daarvan is het gebruik van houtwormspray.


Zo wordt nieuwe aantasting van het hout voorkomen.

Men kan onder ander andere kiezen Tenco Anti-houtworm. Ze knagen namelijk gangen die het draagvermogen van het hout aantasten. Het is daarom belangrijk om actie te ondernemen tegen houtworm. Verschillende middelen zijn beschikbaar om houtworm te bestrijden. Met de geur van de eikels lok je de houtwormen.


Of deze methode écht werkt, hebben wij onze twijfels over. Wat ons betreft is deze bestrijdingsmethode tegen houtworm een fabel. Bij juiste toepassing voorkomt het middel tevens gedurende lange. Perfacs houtwormmiddel 500ml is een middel dat houtworm en andere houtaantastende insecten verdelgt.


De HG X tegen houtworm 500ml verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten zoals bijvoorbeeld huisboktor en spinthoutkever. Hoe kan met boktor bestrijden? Men kan stellen dat boktor en alle andere houtworm soorten op gelijkaardige manieren kunnen bestreden worden. Je kiest het bestrijdingsmiddel aan de hand van tijd die de boktorren hebben gehad om schade aan te richten.


Is je hout toch aangetast door houtworm , tref dan eerst de nodige voorbereidingen vooraleer je ze gaat bestrijden. Zorg voor veilige werkkledij. Draag zeker werkhandschoenen en een mondmasker als je de bestrijdingsproducten aanbrengt op het aangetaste hout.


Maak het te behandelen hout zoveel mogelijk stofvrij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.