vrijdag 13 januari 2017

Schuurwoning ontwerp

Schuurwoning ontwerp

Lees alles over de mogelijkheden van SelektHuis en bekijk soortgelijke woningen! Doe inspiratie op met SelektLiving! Face Face adviesgesprek. Van herenhuizen tot boerderijen!


NextOntwerp is een professioneel ontwerpbureau opgericht dat gespecialiseerd is in ontwerp van bouwprojecten door middel van geavanceerde software. Voor al uw bouwplannnen kunt u bij ons terecht. Samen met u gaan wij, aan de hand van een aantal stappen, een passend ontwerp ontwikkelen. Moderne of klassieke schuurwoning.


Reusachtige ramen, inpandige garage, schuurwoningen bieden haar bewoners veel comfort terwijl haar eenvoudige vorm en duurzame, streekeigen materialen de bouwkosten van een schuurwoning fors drukken. Onze ontwerpfilosofie draait om comfortabel en energieneutraal wonen, met een focus op duurzaam bouwen en maatwerk. Een houten woning is een bewuste keuze. Kies jouw favoriete schuurwoning.


Wil je iets net een beetje anders? Geen probleem laat het ons weten en wij kunnen de ontwerpen naar wens en in overleg aanpassen. Zit jouw perfecte schuurwoning er nog niet tussen, dan maken we graag een ontwerp op maat voor je.


Deze woning kent vele indelingsmogelijkheden. Via de entree heeft u toegang tot de hal, de woonkamer, keuken en eetkamer met schitterende vide. Ook zijn op de begane grond werkkamers, een televisiekamer en een bijkeuken gerealiseerd. Schuurwoning ontwerp met bijgebouw op een ruim langwerpig kavel. Het binnen-buiten beleven, één te zijn met het omliggende landschap lag centraal in de ontwerpopgave.


Thuis komen in uw eigen schuurwoning. Een schuurwoning is een prachtig sfeervolle woning om in thuis te komen. Architectenbureau Hoogsteder architecten heeft een uitgebreid portfolio, wanneer het gaat om het ontwerpen van een schuurwoning.


Wilt u lezen wat de ervaring is van andere opdrachtgevers? Wilt u een moderne houten schuurwoning , loftwoning of bungalow bouwen? Deze bouwwijze creëert een duurzaam open gebouw met veel licht en ruimte met gebruik van natuurlijke ecologische materialen. In het ontwerp kunnen geïntegreerde zonnepanelen, extra isolatie in buitengevel en dak, en driedubbele beglazing in grote raampartijen worden toegepast.


Het wonen in een schuurwoning is vooral naar buiten gericht. Voor uw schuurwoning kunt u bij ons terecht. Bekijk ook soortgelijke woningen ter inspiratie of vraag onze brochure aan.


Wonen in een schuurwoning : klasse door eenvoud! Afgestemd op uw wensen ontwerpen wij het huis van uw dromen, wij bouwen dit binnen de afgesproken tijd en budget. The Citadel Company ontwerpt de schuurwoningen vanuit uw uitgangspunt.


Schuurwoning ontwerp

Zoals een eigentijdse, moderne, klassieke, of woonwijk type woonschuur naar uw wensen. Jaren geleden is dit bureau begonnen met het ontwerpen van schuurwoningen. Het ontstaan van de trend is opgepikt en doorontwikkeld in prachtige ontwerpen.


Het model kent u ongetwijfeld. Het is immers de klassieke vorm van een huis, zoals iedereen die als kind ooit tekende. Een lage goot, een zadelkap en we bouwen dit woningtype met veel glas aan de kopgevels.


SelektHuis biedt jou in de basis al een prachtig uitgevoerde schuurwoning , maar ook varianten met andere basismodellen zijn mogelijk. Als u uw schuurwoning ontwerp door ons laat realiseren, dan kunt u gedegen maatwerk verwachten. We luisteren aandachtig naar uw wensen en analyseren de mogelijkheden.


Deze vertalen we naar een concept dat ook nog past binnen uw budget. Andere aspecten die altijd in ons ontwerp terugkomen zijn licht, lucht, ruimte en duurzaamheid. De grote schuurwoning heeft talloze voordelen.


Schuurwoning ontwerp

De ruime indeling van de woning geeft je veel vrijheid om jouw huis in te delen volgens eigen idee. Onder het grote zadeldak schuilt een berg ruimte. Vaak ontwerpen wij een vide of deels helemaal open verdieping met een kijkje tot in de nok.


Bij het ontwerp van een eigentijdse schuurwoning besteden wij veel aandacht aan licht, zicht, lucht en ruimte. Het ontwerp van een schuurwoning is vaak een mix van landelijk door het toepassen van grote overstekken en accenten in hout. Inspirerend ontwerp voor een vrijstaande schuurwoning te Westendorp. Op het voormalige kleinschalige boerenerf aan de Kwakstraat ligt een unieke mogelijkheid om een vrijstaand woonhuis te bouwen.


De bestaande boerderijwoning ligt om ca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.