donderdag 26 januari 2017

Miniplantjes

Planten zijn er natuurlijk in allerlei soorten en maten. Miniplantjes hebben op de een of andere manier een enorme aantrekkingskracht op mij. Ze zijn gewoon zo schattig en je neemt ze zo makkelijk mee! Een gezellig dienblad op tafel.


Waarom niet eens een dienblad vol met miniplantjes ? Het kijkt direct erg gezellig.

Om te beginnen hebben ze niet veel aarde ter beschikking en drogen ze dus makkelijk uit. In het potje water geven, werkt niet, het water loopt gewoon langs de rand weer weg. Zet miniplantjes op een schaaltje, en geef water in het schaaltje.


Prima dus voor diegenen onder ons die een plastic variant nog wel naar de Filistijnen kunnen helpen. Ben jij ook bevangen door het urban jungle virus? Hand-picke speciaal voor jou!


Koop je plantjes online op Plantiful. Bestel jouw kamerplanten of tuinplanten vers van de kweker. Thuisbezorgd of op kantoor.

Vers van de Kweker Gratis verzending vanaf €. Online planten kopen was nog nooit zo gemakkelijk! Op onze webshop kunt u uur per dag dagen per week online tuinplanten bestellen tegen zeer scherpe prijzen. Breng je huis tot leven met mooie planten voor binnen en buiten.


Of kweek je eigen planten en kruiden met onze kweeksets. Bekijk en bestel via IKEA. De plantjes staan in glazen potjes in een houten houder.


De Syngonium Neon (de Aronskelk) is een prachtig kamerplantje met een zacht roze kleur. De Syngonium Pixie is een minivariant van de klimplant die oorspronkelijk in tropische regenwouden voorkomt. Maar een mini plantje als aandenken voor de. We hebben miniplanten in vele maten en soorten, van groen tot roze.


De miniplantjes zijn geschikt voor bij het keukenraam, op de vensterbank en ook voor op de badkamer. De planten zijn een sieraad voor in uw woonkamer en zijn relatief makkelijk te onderhouden. De Mini vetplantjes zijn ideaal voor de plantenliefhebbers die heel graag planten willen maar vaak vergeten om ze water te geven. Specialist in kleine en grote kamerplanten. Deze leuke mix gaat mee in de.


Kamerplanten kopen is gemakkelijk en eenvoudig. Wij laten onze kamerplanten bezorgen door een gespecialiseerde vervoerder. Bereid je voor op het seizoen!

Alles voor tuin en buitenleven vind je bij Praxis. Reserveer alles wat je nodig hebt voor je tuin online! Een miniplantje is het ideale geschenk voor bij de geboorte van je kindje(s), babyborrels, tuinfeestjes, bedrijfsfeesten, verjaardagen.


Soms wordt onder in de overpot van de mini-Phalaenopsis een klein sponsje gelegd waaruit vocht opgezogen kan worden. De kwetsbare wortels van de mini-Phalaenopsis zijn erg gevoelig. Het laatste jaar is er echter een enorme opmars bezig van een nieuwe vervangende trend: miniplantjes.


Kleine vetplantjes of cactusjes worden meegegeven met de bezoekers. Het voordeel aan deze vorm van attentie is dat het een blijvend geschenkje is. Maak met deze DIY een stoer stilleven.


Plaats verschillende vetplanten en cactussen bij elkaar in een schaal en je hebt een groene eyecatcher voor op tafel. Tuin inrichten met mooie bloembakken of een plantenrek? GAMMA heeft houten bloembakken en plantenbak balkon.


Check nu het assortiment plantenbakken buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.