donderdag 12 januari 2017

Vloeibare mest

Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen.

Jan Bakker Mesthandel beschikt over een groot aantal opslagplaatsen verdeeld over het land. Door deze spreiding kunnen wij onze klanten in korte tijd voorzien van grote hoeveelheden mest. Door de strategische indeling van de opslagplaatsen werkt dit kostprijs verlagend en kunnen wij nog efficiënter werken. Het gebruik van vloeibare mest is steeds meer in opmars omwille van de voordelen die ze kan opleveren, dit hoofdzakelijk voor de akkerbouw. Alle soorten mest kunnen worden geleverd of afgevoerd met eigen tankopleggers of walkingfloor.


Vloeibare meststoffen VOOR EN DOOR BOEREN. Via Mestdistributie Albers zijn wij al meer dan jaar een specialist in de afname en afzet van diverse soorten drijfmest en andere meststoffen.

U kunt ons inschakelen voor het afvoeren van vloeibare varkensmest, rundveemest, kalvermest, geitenmest,nertsenmest, digestaat en ammoniumsulfaat. Alles uit voorraad en binnen werkdag thuis bezorgd. Boven 5- gratis verzending!


Mest je planten regelmatig bij voor een optimale groei. Ontdek hier het gamma vloeibare meststoffen voor een gezonde groei. Het land voorzien van vloeibare mest , heet gieren. Stalmest en kippenmest vallen onder de noemer stapelbare mest. Verse paardenmest wordt gebruikt bij de teelt van champignons en kan ook goed gebruikt worden voor het maken van een broeibak.


Distrimest verzorgt voor vele klanten de in- en verkoop van vaste en vloeibare mest. Wij zijn een betrouwbare partner die waarde hecht aan kwaliteit en een plezierige samenwerking. Wij bedienen klanten zowel in Nederland als Duitsland. Heeft u mest over of wilt u mest afvoeren, en wilt u weten wat dit gaat kosten?


Meststoffen dragen bij aan de kwaliteit en gezondheid van je planten. Bemesten is daarom altijd een goed idee! Elke plant en elk gewas heeft zijn eigen behoeften en daarom zijn er veel soorten organische mest en kunstmest, in vloeibare vorm óf als mestkorrel.

Gekantelde vrachtwagen met vloeibare mest zorgt voor ravage op A2. Het voertuig werd na de spits geboren en de momenteel met mest besmeurde weg gaat naar verwachting pas morgenochtend weer helemaal open. Maar zelfmaken is goedkoop én biologisch.


Kort en bondig is kunstmest een meststof samengesteld uit niet-biologisch ontgonnen elementen die de groei van allerhande gewassen stimuleert. Vanuit het Brabantse Peeldorp Landhorst zijn we met onze Albers Groep al ruim jaar dé specialist in het vervoer en de logistieke begeleiding van alle soorten vloeibare en vaste mest , vloeibare diervoeders (feed) en vele soorten goederen. We verzorgen zowel nationale als internationale transporten.


Drijfmest is een mengsel van vaste mest en vloeibare mest (gier) van dierlijke oorsprong. Vroeger werd de vaste stalmest (met stro) op een mesthoop apart gehouden van de gier die in een gierkelder werd verzameld. Om arbeid te besparen is men veelal overgegaan op de opslag van drijfmest in een mestput. Gedurende de hele zomer zijn ze overdadig bedekt met bloemen.


Dit kost een plant uiteraard veel energie. Het is daarom ook belangrijk om eenjarige planten regelmatig te bemesten. Vanaf april starten met bemesten en dit elke twee weken herhalen geeft een goed resultaat.


Het meest geschikt is vloeibare mest wat aan het gietwater wordt toegevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.