dinsdag 24 januari 2017

Betonvloer look

Laat je inspireren door onze LOOXS collectie. Eerst passen, achteraf betalen! Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Het comfort is uitsteken maar er kan uiteraard afhankelijk van uw woonwensen voor extra comfort gekozen worden. Bijvoorbeeld door een betonlook vloer te realiseren in combinatie met vloerverwarming.


Gaat u voor een moderne look , dan kiest u een betonvloer.

Daarom past een betonvloer zeer goed in een minimalistisch ingericht woonhuis of kantoor. Een betonvloer heeft een industrieel uiterlijk. De naam zegt het al: een Design Betonvloer kenmerkt zich door de betonnen look , maar heeft de comfortabele eigenschappen van een gietvloer. De vloer bestaat namelijk voor uit beton en voor uit polyurethaan. Een Design Betonvloer behoort met een dikte van tot millimeter tot een van de dikste én stevigste gietvloeren van ons assortiment.


De betonlook vloer kan in een kleur naar keuze worden aangebracht. Uiteraard is het daarbij van belang dat de kleur aansluit op uw interieur. Onze kleurexpert staat u graag bij in het maken van de perfecte keuze.

Om de meest authentieke look te creëren, zijn de beschikbare grijstinten ideaal om een keuze uit te maken. Zo is een betonvloer volledig naadloos en vochtwerend. Het assortiment betonvloeren kan in principe opgesplitst worden in twee grote groepen, namelijk gepolierde betonvloeren en printbeton. Welk soort betonvloer je kiest hangt af van de gewenste look en afwerking, de opbouwhoogte en het beschikbare budget.


Soms hebben mensen de behoefte aan ruimte en eenvou de betonlook vloer geeft dan mogelijk antwoord aan deze behoefte. Met relatief eenvoudige elementen wordt een prachtige design vloer tot stand gebracht die voldoet aan de wensen van de klant. Een gepolierde betonvloer bestaat volledig uit beton dat glad afgewerkt is met een poliermachine.


Door de wijze van polijsting en het toevoegen van kwarts of een kleurpigment, kan men de toplaag van de vloer een andere look geven. Veel gevraagde afwerkingen zijn: blauwgrijs en antraciet maar ook andere kleuren zijn. Het aanbrengen kan zowel op hout als oude vloertegels en geeft hierop een uitstekende hechting. Door het gieten van de vloer zal deze naadloos achterblijven en is vrij makkelijk te onderhouden.


Op zoek naar stoere betonvloeren , betonlook vloeren of een trap van beton? Your Concrete Design is specialist in het aanbrengen van beton en beton ciré. Een vloer leggen was nog nooit zo makkelijk. De subtiele voeg creëert een zo goed als naadloos oppervlak.


Een mooie afwerking, zonder risico op vlekken of spatten op de muur. Met zachte meubelen, pasteltinten en vloerkleden creëer je een zachtere look.

Van bohemian tot ibiza, van strak modern tot romantisch. Arturo – expert in design betonvloeren Betonlookvloertje. Met betonverf creëer je een industriële uitstraling van je vloer of muren. Dit gecombineerd met meubels en accessoires van oud hout en steigerbuizen zorgen voor een hele stoere look. Er zijn verschillende soorten betonverf: om de betonnen vloer in een mooie kleur te schilderen of om ‘betonnen’ muren te maken.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. De betonvloer die bij u past Uitgebreid advies en vrijblijvende offerte. Een gevlinderde betonvloer heeft vele afwerkingen en opties. Om tot in de puntjes in uw betonvloer te voorzien, komt BBM Vloeren graag bij u langs.


Zo bent u verzekerd van een uitgebreid advies dat past bij de wensen en eisen van uw vloer. Een vakman kan de randen en kanten strak afwerken, hetgeen een specialistisch bedrijf op dit gebied kan. Door het polijsten van de gevlinderde betonvloer krijgt de betonvloer een gladdere uitstraling en wordt deze vloer veelal als woonbeton benoemd.


Berkers Vloeren realiseert geen gevlinderde betonvloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.