dinsdag 17 januari 2017

Vlooien doden

Grootste aanbod Vlooientabletten. Alle merken Vlooienpipetten. Altijd de beste deal voor jou. Je ziet een vlo wegspringen. Tijd om in actie te komen en en erger, oftewel een plaag, te voorkomen.

Binnen een paar dagen ben je af van de vlooien en eitjes! Natuurlijk nog wel een paar weken blijven herhalen om er zeker van te zijn dat alle vlooien dood zijn. Azijn en kokosolie werken hierbij ook uitstekend. Het vlooienseizoen kan een nachtmerrie zijn voor jou en je hond als je niet weet hoe je vlooien moet doden.


Als het weer het gehele jaar door relatief warm blijft, kunnen er daardoor meer vlooien zijn. We hebben sinds kort vlooien ontdekt bij onze kat en hon ik heb ze waarschijnlijk meegenomen van een cliënt van mij hun hond is dood gegaan en toen hadden hun ook last van een vlooienplaag in huis. Nu wil ik ze graag op een natuurlijke wijze doden , dit ivm mijn kinderen.

Kan ik het hele huis door met afwasmiddel of azijn? Schoonmaken met water en een deel azijn werkt. Vlooien hebben net als andere insecten een hekel aan de geur en het middel reinigt erg intensief. Niet teveel water gebruiken. Met water alleen kun je vlooien niet doden.


Zodra er echter azijn of afwasmiddel in het water zit, zullen ze het niet overleven. Dit kunnen uitwerpselen van vlooien zijn en is ook een van de symptomen van een besmetting door vlooien. Als u het lastig vindt om de vlooien met de hand op te sporen kunt u ook gebruik maken van een vlooienkam. Heeft uw hond inderdaad last van vlooien , dan kunt u hiervoor middelen kopen bij de dierenwinkel. Vlooien kun je het beste bestrijden door zoveel mogelijk stadia in de vlooiencyclus aan te pakken.


Selamectine Selamectine is een breed werkend en veilig vlooienmiddel. Het is een effectief middel (zie tabel hierboven) tegen vlooien , want naast het doden van de volwassen vlooien bezit het namelijk ook de grootste omgevingswerking. Deze middelen doden eventuele nieuwe vlooien binnen uur. Zo wordt voorkomen dat deze vlooien weer eitjes leggen.


Van huismiddeltjes als knoflook is nooit bewezen dat het werkzaam is. Waar dien ik verder rekening mee te houden?

Heeft uw hond veel vlooien of al langer last van vlooien dan is de kans groot dat er een lintwormbesmetting aanwezig is. Hieronder noem ik even een aantal andere manieren om vlooien te grazen te nemen. Bijna al deze manieren zijn ook nog eens heel milieu- en hondvriendelijk. Was de hond eens niet met een hondenshampoo, maar.


Dat doodt de vlooien en weekt de eitjes véél beter los. De recentere vlo -bestrijdingsmiddelen voor huisdieren hebben vrijwel geen bijwerkingen en doden de vlo soms al binnen enkele uren. De middelen zijn verkrijgbaar bij de dierenarts of dierenspeciaalzaak.


Een volwassen vlo kan ongeveer tot eitjes per dag leggen. Shop direct online op beslist. Er zit hier een verschil, omdat u te maken kunt hebben met verschillende vlooiensoorten. Toch blijft de hoeveelheid eitjes groot en kan dit zorgwekkende gevolgen hebben. Nadat vlooien zich gevoed hebben met bloed van bijvoorbeeld uw huisdier, leggen ze gelijk vlooieneitjes.


Behalve uw dieren preventief te behandelen met de bekende vlooienbanden, pipetten en andere middelen, zijn er ook omgevingssprays om vlooien in uw huis te bestrijden. Deze verjagen of doden de vlo direct en bieden daarna ook voor een bepaalde periode bescherming tegen nieuwe vlooien. Om vlooien te voorkomen heb je niet per se alleen maar de keuze uit een gifstofje om de vlooien te doden.


Echter vereist de natuurlijke manier wel wat meer moeite. Ook verjaagt het vaak alleen de volwassen vlo en doet het niets tegen de eitjes. Een kat die gezond is heeft minder last van vlooien. Weet niet meer welke spray.


En elke dag wel 2x stofzuigen. T was een werk, maar tot nu toe niet gemerkt dat we nog vlooien in huis hebben. Nu hebben we dus een nieuw katje en die zit ook onder de vlooien. Toen we hem hadden opgehaald hebben we hem meteen een pipet gegeven van de dierenarts. En die werkt want vind overal dode vlooien in huis.


Oma weet raad met haar huismiddeltjes tegen vlooien. Als jij deze huismiddeltjes toepast, heb je binnen no-time geen vlooien meer in huis. Wil je vlooien bij je hond en in huis bestrijden en voorkomen?


Ontdek de meest effectieve methode om vlooien te doden en je hond te beschermen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.