zondag 29 januari 2017

Hedera 150 cm

Hedera 150 cm

Ruim keuze, goedkoopste bezorging kwaliteit tegen lage prijzen! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Hagen, zo bij u thuisbezorgd. Topkwaliteit Haagplanten van onze eigen kwekerij in Udenhout. Binnen werkdagen geleverd.


Ruime keuze tuinartikelen online. Klimop planten kopen bij Mijnhedera die winterhard zijn en schuttingen en muren in zeer korte tijd kunnen bekleden met mooie groene glazende bladeren? De hedera kan in vrijwel elke grond geplant worden.


Optimaal is een niet te droge, voedselrijke, humushoudende zandgrond. Als de plant niet goed meer groeit, doet een beetje mest vaak wonderen. Door deze oorsprong van bosbodem kunnen de klimop planten veel schaduw verdragen. Bovendien blijft de plant groen. Jouw hedera staat het hele jaar mooi te wezen in je tuin.


Hedera 150 cm

Toch heeft de hedera ook een jaarlijkse groeicyclus. Het is een wintergroene klimplant, maar kan ook als bodembedekker worden gebruik. Deze klimop klimt met zelfhechtende zuignapjes.


He koopt u bij kwekerij buxuskoning in winssen. De planten zijn gemeten vanaf de bovenkant van de pot 1tot 1centimeter lang. Ze zijn aangebonden aan een bamboestok en staan in een literpot. Wanneer wij de planten versturen verwijderen wij de stok voorzichtig zodat we ze beter kunnen verpakken.


Hedera 150 cm

De stokken worden niet meegestuurd. Plantadvies: Grondsoort: vochtige, voedselrijke grond. Deze plant wordt aangeboden in samenwerking met Directplant. Om te bestellen verlaat u onze website. Bij ons koopt u voordelig de hedera als kant en klaar scherm, uit eigen kwekerij dus met zorg geteeld.


Wilt u een hedera schutting kopen die mooi groen is en kant en klaar? De goedkope hedera schutting is al kant en klaar gekweekt in de klimop kwekerij en zorgt direct voor een mooie groene. Dan bent u bij Mijnhedera.


Hedera hibernica klimop 125- 1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.