woensdag 11 januari 2017

Hoe dik is steigerhout

De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste.

Bestel Nu bij ReplaceDirect! Let ook op onze steigerhout aanbieding. Zo heb je binnen een handomdraai al het steigerhout voor je project bij elkaar. Het onbehandelde steigerhout is verkrijgbaar in losse planken en in verschillende breedtematen.


Onbehandeld steigerhout is erg veelzijdig en ideaal om op een eenvoudige manier zelf meubelen mee samen te stellen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor dik steigerhout. Deze onbehandelde plank heeft een lengte van 250cm, een breedte van 3cm en een dikte van 3cm.

De lengte van deze steigerhouten planken schommelt tussen twee en vijf meter. Wat is steigerhout nu eigenlijk. Zoekt u bijzondere, extra dikke steigerplanken in oud grijs? Deze trendy steigerplanken zijn 1 nieuw, maar wel in de kleur van gebruikt oud steigerhout. Steigerplank Nieuw in Oud Grijs 5. Zoals de naam het al zegt zijn gebruikte steigerplanken gebruikt.


De stalen worden alleen verstuurd met post NL. Gebruikt steigerhout dikte 3cm. PLANKEN dik , 5m lang, 1breed: euro incl. Een heldere uitleg over wat u verwachten kan en mag. Wij leveren steigerhout aan de groothandel, meubelmakers en hoveniers.


Via deze website willen wij u inspireren en informeren over onze verschillende producten en de mogelijke toepassingen. Maar ook als particulier bent u van harte welkom. Deze website is onderdeel van Handelsonderneming Tuin Bouw.


Bij het metselen van muren werden op stalen steigers de zogenaamde steigerplanken gelegd. Een onmisbaar hulpmiddel voor de vakmensen in de bouw. Grof gezaag ruw en stoer vurenhout.

Het is grof gezaag ongeschaafd vurenhout. Met steigerhout hoef je immers niet zo bang te zijn voor krassen of vlekken. Dunne plank voor vloeren, wanden, meubels of bekisting van steigerhout.


Daarbij geeft het karakter aan jouw woonkamer of keuken. Daarbij past steigerhout qua stijl binnen veel verschillende inrichtingen. Hoe lang moeten de planken drogen voor gebruik? Over het algemeen wordt uitgegaan van 2-weken droogtijd.


Maar dit ligt natuurlijk aan de vochtigheid van de planken en de plek waar ze gedroogd worden. Als de planken bij ons onder het afdak vandaan komen is te volstaan met een droogtijd van 1-weken. U kunt bij ons aan de Nijverheidsweg het steigerhout afhalen wanneer wij geopend zijn, zie de openingstijden rechts op deze pagina. We kunnen de steigerplanken bezorgen in heel Nederland tegen de allerlaagste prijs. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online.


Bij ca 6cm krijgt het blad een optisch dikke rand zoals je kunt zien op de foto. Wil je de binnenkant van je huis een modern tintje geven dan is het een idee om steigerhout te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.