maandag 30 januari 2017

Houten overkappingen zelfbouw

Scherpste prijs van NL, kijk snel! Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Geniet van uw nieuwe houten overkapping , snel gebouwd door echte specialisten.


Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment! Een houten veranda overkapping is een aanwinst voor uw tuin. Wij leveren ook zelfbouw houten veranda overkappingen met een plat dak.

De douglas overkapping wordt als bouwpakket geleverd inclusief epdm dakbedekking. U dient het hout nog wel zelf te bewerken. Wilt u ook uw eigen terrasoverkapping bouwen? Neem dan contact op met de houtbouwspecialisten van Brouwers Houtbouw voor een persoonlijk advies.


Bekijk ter inspiratie alvast deze voorbeelden van onze modulaire zelfbouw terrasoverkappingen. Lees dan onze bouw-tips voor het bouwen van overkappingen aan uw woning of vrijstaand achter in de tuin. De trend vandaag de dag is om van lariks douglas hout zelf een overkapping of kapschuur te maken. Terras overkapping en veranda zelfbouw pakketten op maat gemaakt.


Systo heeft ook een eigen montagedienst.

Koop online, een duurzaam op maat gemaakte veranda voor een verrassend lage prijs. Met de stevige betonsokkels staat hij rotsvast. Houten overkapping met oversteek. Als u op zoek bent naar een overkapping met oversteek dan kiest u voor deze overkapping.


Vind je een overkapping een charmant idee, maar weet je nog niet wat je ermee zou willen doen? Wij krijgen soms foto’s van de overkappingen van onze klanten. Gebruik de overkapping als beschermde parkeerplek voor de auto. Bestel nu online een douglas overkapping bouwpakket.


Uw tuinmeubels blijven schoon en droog en u kunt heerlijk van het buitenleven genieten onder uw houten overkapping. U kunt bij ons houten overkappingen kopen in diverse afmetingen. U wilt graag meer genieten van het buitenleven. Ontdek nu ook prefab houten lariks douglas overkappingen voor in de tuin of aanbouw veranda lariks douglas voor aan uw achtergevel.


Of voor achter in de tuin hebben wij ook prefab lariks douglas tuinhuisjes met overkapping - plat dak of tuinhuisjes lariks douglas met overkapping - puntdak. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met een houten tuinoverkapping of terrasoverkapping geniet u nog langer van het buitenleven. Bij Brouwers Houtbouw maken we uw overkapping op maat. Overkappingen shop je eenvoudig en snel op beslist.


Daarnaast biedt een houten Douglas overkapping ook bescherming tegen de zon.

In onze webshop vindt u verschillende soorten Lariks Douglas overkappingen in de vorm van een bouwpakket die u zelf gemakkelijk in elkaar zet. Heeft u al een tuinberging en wilt u deze van een overkapping of afdak voorzien? Vraag ons naar de mogelijkheden. Bezoek onze showroom en -tuin Twijfelt u tussen een houten overkapping en een overkapping met doorzichtig dak van glas of polycarbonaat?


Een prachtig huis met een mooie tuin vraagt om een bijpassende overkapping. Wij hebben een brede selectie aan overkappingen , veranda’s en pergola’s. In onze sfeervolle showroom staan een aantal modellen opgesteld.


Bij maatwerk bespreken wij je wensen graag en maken wij een voorstel op maat. Maatwerk zorgt ervoor dat de houten overkapping volledig is aangekleed aan de hand van de wensen die je hebt, zodat je een heerlijke plek hebt om urenlang te genieten van het buitenleven. Van Carport tot Tuinoverkapping Bekijk het online. Hierdoor kunt u jarenlang van uw houten veranda genieten zonder dat de veranda de nieuwe staat verliest. Douglas hout staat bekend om de warme kleur en het sterke materiaal.


Ook kunt u uw Douglas veranda verven in de gewenste kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.