dinsdag 10 januari 2017

Veegmachine stiga

Professionele veegmachines direct van de specialist. Het juiste model voor elke oppervlakte, zowel binnen als buiten! Verschillende soorten merken veegmachines. Specialistisch advies nodig?


Om bladeren, grassnippers, stof en vuil van je oprit en tuinpaden te verwijderen zijn er de handige STIGA veegmachines.

Met keuze tussen een manuele of gemotoriseerde machine, kies je dus of je liever zelf duwt in alle stilte of voor grote en veeleisende oppervlakken de kracht nodig hebt van een zelftrekkend model. Nieuw Ophalen of Verzenden. De STIGA SWS 6G is een veelzijdige en eenvoudig te gebruiken veegmachine voor buiten met een krachtige STIGA -benzinemotor van 2cc. Robuust, wendbaar en voorzien van stevige wielen.


De veegmachine is voorzien van versnellingen vooruit en versnellingen achteruit. In alle seizoenen je paden, oprit en terras vrij te maken v. Stiga SWS 6veegmachine.

Informatie LUMAG KM 8VEEGMACHINE NU MET OPVANGBAK EN. Een praktische keuze in alle seizoenen om uw paden, oprit en terras vrij te maken van sneeuw, bladeren, grasafval en ander vuil. Met verstelbare werkhoek (15° L en R) en voorzien van stevige wielen met profiel.


Uitgevoerd met een werkbreedte van cm. Optie op de veegmachine is de opvangbak en de sneeuwschuif. De machine is uitgerust met versnellingen vooruit en achteruit. De motor is een kW benzinemotor. Voordelig en snel geleverd.


Bespaar tot wel via kiesproduct. KGA 7zonder accu en lader. Daarnaast plaatsen Lees meer derden cookies waarmee wij en deze derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. De krachtige, gemotoriseerde STIGA veegmachine is een praktische keuze in alle seizoenen. Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar.


Bestel online bij De Boer Drachten! Aantrekkelijke aanbiedingen.

Stel een Aflopende Directie in. Zeg vaarwel tegen stoffer en blik en maak gebruik van een veegmachine. Werk sneller en efficiënter met een veegmachine om trottoirs, wegen, opritten en binnenplaatsen snel schoon te maken. Maak paden, oprit, terras, parking en andere oppervlakken vrij van sneeuw, bladeren, grasafval en ander vuil. Bijzondere kenmerkenDe STIGA SWP 475-duwveegmachine verzamelt stof, vuil en afval zoals bladeren, papier en blikjes.


Deze eenvoudig te gebruiken en wendbare veegmachine is stil en ideaal voor middelgrote taken dankzij de twee tegen. Gratis demonstratie aan huis van onze allround veegmachines van sneeuw vegen tijdens de winter, tot. Een geschikte veegzuigmachine voor uw bedrijfssituatie. Verhagen Leiden is importeur en leverancier van een groot aantal veegmachines en kan tegen scherpe prijzen veegzuigmachines uit voorraad leveren. Voor elke bedrijfssituatie bieden wij de juiste veegmachine.


Veegmachine Lansto 1 100cm breed rolveger, rolbezem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.