maandag 23 januari 2017

Horeca serre

Zoek informatie over Finecomb. Grootste assortiment Serres. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.

Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Voorbeelden horeca serres. Busscher Serrebouw heeft voor de horeca in Nederland al prachtige glazen aanbouwen mogen maken. Dat kan zijn van glazen vouwwanden, minimalistische puien tot een compleet glazen restaurant.


Klassiek, landelijk of juist heel modern. Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Zie hieronder enkele voorbeelden van onze horeca.

Dit type serre is speciaal voor de horeca en het bedrijfsleven. Een serre waar grote groepen mensen aangenaam kunnen verblijven. Vorm en materiaalkeuze worden volledig afgestemd op de wensen en eisen van de klant.


Ook de zwembadserre valt onder deze groep, het zijn vaak de grote serres. Creeër eenvoudig een sfeervolle horeca serre waar u de gasten het hele jaar rond een optimale terras beleving biedt. We hebben een zeer ruim aanbod van horeca terrasoverkappingen, terrasschermen, terrasvonders en vrijstaande horeca terrasoverkappingen. Horeca veranda serre glas windschermen.


Schuifdak kun je het hele jaar het terras gebruiken. De Serre is als onderdeel van StartupVillage de ideale locatie in de Antwerpse binnenstad voor innovatieve business events. De combinatie van de groene oase van rust naast de Botanische Tuin en de bruisende sfeer van creatieve Tech Startups zal je zeker bekoren. Haal alles uit elk moment van je reis. Sla het gedoe over en boek je tickets vooraf.


Vind de beste ervaringen, tours en activiteiten voor jouw trip met GetYourGuide. Serre is nét even anders dan de andere restaurants in Hotel Okura Amsterdam. In een vlotte en gemoedelijke sfeer kun je bij Serre terecht voor een snelle lunch of een heerlijk diner.


Serre bevindt zich vlakbij de RAI en de Zuidas en is daarom ook een prima plek voor een zakelijke lunch of feestelijke afsluiting van een succesvolle beurs.

Dit horecabedrijf wordt als pachtzaak aangeboden. Het is dus mogelijk om met weinig eigen middel uw eigen horecabedrijf te starten, wel wordt er geeist dat er ruime horeca ervaring aanwezig is. Totaal zijn er ongeveer zitplaatsen.


Maandag en dinsdag is het momenteel gesloten. Statig, chic, maar ook toegankelijk en gastvrij. Serre in het Okura Hotel Amsterdam, combineert het beste van beide werelden. Luxe serres en tuinkamers Hoge kwaliteit op maat gemaakt. Wij leveren hoge kwaliteit, op maat gemaakte luxe serres en tuinkamers.


Wij bieden terrasoverkappingen aan mensen die graag buiten willen zijn. Mensen die hun eerste kopje koffie het liefst in het ochtendzonnetje willen opdrinken. De terrassen hebben nu de vorm van serres.


Maar dat lijkt een formaliteit, want het terras wordt al volop gebruikt. Een verbouwing, renovatie of serre aan uw restaurant of horeca gelegenheid brengt extra omzet op een leeg winterterras. Door een open en lichte verbinding tussen serre en terras krijgt de locatie kwaliteit en aantrekkingskracht, zomer en winter.


Doordat Ter Huurne met u een ontwerp tot stand brengt en vervolgens zelf fabriceert en monteert bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Daarnaast mag roken op het terras geen overlast geven binnen in het horecabedrijf. Een vaste aanbouw, zoals een serre , kan niet worden aangemerkt als terras.


Kijk ook op de site van de NVWA (Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit) voor meer uitleg over roken op een terras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.