dinsdag 31 januari 2017

Exit zand en watertafel

Kies uit producten vanaf € 395. EXIT Zand en Watertafel prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Groot aanbod Zand - en watertafels online. Bestel nú eenvoudig en snel!


Exit zand en watertafel

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment EXIT. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Je bent al de hele middag gezellig met vriendjes en vriendinnetjes zandkastelen aan het bouwen en op ontdekkingstocht naar de beste manier om modder te kunnen maken.


Tussendoor is het natuurlijk tijd voor wat drinken en een koekje. Zand - en waterspeelgoed EXIT Toys maakt gebruik van cookies om je gebruikservaring op de website te verbeteren. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies. Hij is te gebruiken als tafel maar ook als leuke zand - en watertafel ! Het blad is afneembaar waardoor kinderen een zandkasteel kunnen bouwen of met water kunnen spelen!


Met de meegeleverde EXIT Parasol zitten de kinderen ook nog eens lekker in de schaduw op zonnige dagen! Beide geïntegreerde groene bakken zijn uitneembaar zodat deze schoongemaakt kunnen worden of gebruikt kunnen worden bij het spelen. Schitterende Zand - en Watertafel die ook nog eens mooi staat in uw tuin! EXIT Aksent Zand - en Watertafel L. Deze tafel is gemaakt van 1 FSC hout.


De zand - en watertafel heeft twee groene bakken die gevuld kunnen worden met bijvoorbeeld water of zand , maar je kunt er ook speelgoed in opbergen. De groene bakken zijn uitneembaar en dus goed schoon te maken. En heb je even geen zin om met zand en water. Een zandtafel, watertafel of een combinatie van beiden zorgen voor urenlang speelplezier. Kastelen bouwen, koekjes maken of lekker kliederen in het zand en water.


Exit zand en watertafel

Zand - en watertafel met deksel - Inclusief strandspeelgoedjes en ruimte voor zand en water - Kleine kinderen spelen in de tuin, buitenspelletjes en activiteiten - Perfect voor urenlang plezier Onze zand - en watertafel brengt gegarandeerd urenlang plezier voor kinderen van alle leeftijden! Alle Zand - en Watertafels shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Specialistisch advies nodig?


Deze EXIT zand en watertafel is multifunctioneel. Onder het afneembare tafelblad zit een zandbak! Daarnaast bevindt zich nog een bak die bijvoorbeeld gevuld kan worden met water.


Exit zand en watertafel

Zo kunnen de kinderen met zand of met water spelen, dit valt natuurlijk ook te combineren. Multifunctionele tafel met bankje! Te gebruiken als picknicktafel, zand - en watertafel.


Het ene moment zit je kind heerlijk te tekenen of een broodje te eten, en even later speelt hij of zij lekker met zand en water. De twee geïntegreerde groene bakken zijn uitneembaar en dus eenvoudig schoon te maken. Het product is snel gelever zodat wij het op tijd in ons bezit hadden voor haar verjaardag. De houten picknicktafel, zand - en watertafel is een prachtige multifunctionele tafel.


De kinderen kunnen dus zelf kiezen waarmee ze willen spelen. Deze houten picknicktafel, zand - en watertafel Exit Aksent is voorzien van bankje zodat hij eenvoudig tegen een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.