donderdag 19 januari 2017

Jacuzzi onderhoud water

Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste collectie zwembaden! Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. Zwembaden tegen de laagste prijzen.


Het onderhoud van een jacuzzi lijkt misschien een flinke last voor je zijn. Het water wil maar niet helder worden, of het water zit vol zwevende viezigheden.

Toch hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn. Hieronder vind je de basisregels en het meest gebruikte 5-stappenplan, maar ook een makkelijkere (en eigenlijk betere) onderhoudsmethode. Zorg er eerst voor dat de filters zijn schoon gemaakt en voeg vervolgens dan eetlepels 63g chloorgranulaat toe aan het water en laat vervolgens pomp een paar uur draaien op laag vermogen.


Tuin jacuzzi water onderhoud is van groot belang voor de hygiëne en levensduur van uw jacuzzi. Mocht het water op een dag niet helder zijn dan moet het water een chloorshock krijgen. Op dit moment is SWT(Science Water Treatment) in onderzoek aangezien dit product een biocide is, het doodt de bacteriën op een effectieve wijze.


Maar volgens de Europese wetgeving moet op een biocide product een toelating worden verleen dat heeft dit product niet op dit moment. Jacuzzi water onderhoud tips nú bekijken!

Belangrijk voor het onderhoud van je jacuzzi is dat je het water best drie à vier keer per jaar vervangt. Let erop dat de stroom van de jacuzzi uit staat voor je eraan begint. Sluit daarna een tuinslang aan op het kraantje aan de zijkant van je spa om hem te laten leeglopen. Zo kun je wekelijks zelf het filter omwisselen. Wanneer u aan de onderstaande punten de nodige aandacht besteedt is het jarenlang plezier hebben van uw spa gegarandeerd.


Reinig en ververs het water van de spa bubbelbad regelmatig. Reinig de filtercartridge minstens keer in de week, d. Een spa van Sunspa Benelux behoeft nauwelijks onderhoud. Wij bieden u verschillende onderhoudsproducten aan die ervoor zorgen dat het water in uw bubbelbad in top conditie blijft. Ons assortiment is niet alleen breed maar ook overzichtelijk zodat u het beste en het gemakkelijkste onderhoud kunt aanschaffen waardoor u alleen maar meer kunt genieten van uw eigen opblaasbaar bubbelbad.


Zorg ervoor dat je de stroom afsluit voor je begint. Laat het bubbelbadwater dan afvloeien. Ook als je je bubbelbad niet zo vaak gebruikt, is het aan te raden om hem elke maanden van nieuw water te voorzien. Voeg er daarna een product aan toe dat de metalen uit het water haalt.


Wordt de spa intensief gebruikt, dan kan u dit ook vaker doen als onderhoud. Zoals ieder hoogwaardig product heeft ook uw spa of jacuzzi met enige regelmatig onderhoud nodig en de juiste waterbehandeling. Breng vervolgens de chloorwaarde op peil.

U kunt uiteraard ook meteen een afspraak met onze serviceplanner maken voor een servicebeurt met één van onze jacuzzi monteurs. Wij leveren onze diensten door heel Nederland en in België. Neem contact met ons op, wij helpen u graag! Als we er rekening mee houden dat het water drie à vier keer per jaar vervangen moet worden, kost zo’n jacuzzi gemiddeld tot euro per dag aan water en Watt energie aan stroom.


Met ruim jaar ervaring in de wellness branche streven we naar het overbrengen van de meest effectieve ontspanning. Verbruik opblaasbare jacuzzi. Gezien de prijs die we in Nederland betalen voor water is het waterverbruik van een opblaasbare spa een vrijwel verwaarloosbare factor. In Nederland is nergens de prijs voor een kuub water hoger dan euro. Dat betekent dat je voor een tientje al een behoorlijk bubbelbad kunt vullen.


Daar wil je natuurlijk zo lang mogelijk profijt van hebben. Hoe je dat doet, lees je hier. Bij achterstallig onderhoud is het af te raden de spa te gebruiken tot deze weer volledig in orde is.


Een slechte kwaliteit van het water kan schade toebrengen aan de gezondheid van personen die gebruik maken van de opblaasbare jacuzzi. Problemen als gevolg van slecht onderhoud vallen niet onder de garantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.