dinsdag 10 januari 2017

Rieten hangstoel leenbakker

Bestel Fauteuils online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment! Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online. Alleen de beste aanbiedingen.


Verkrijgbaar vanaf € 499. De Goedkoopste Rietjes van Nederland. Voor 13:besteld is vandaag verzonden! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!


Hangstoel Hidde is een antiek grijze hangstoel met kussens. Je vindt deze fauteuil bij Leen Bakker. Met de rieten hangstoel van HKliving creëer je een heerlijke loungeplek voor in huis.


Rieten hangstoel leenbakker

Fantastisch in bijvoorbeeld de woon- of kinderkamer! Kies een mooi hoekje uit waar je ‘m kunt ophangen en style de hangstoel af met een wollig schapenvachtje en wat sierkussens. Et voilà, je hoekje is klaar!


Opengewerkte rotan mand Perfect voor het opbergen van tijdschriften of een plaid. Een hangstoel biedt een comfortabele plek om te relaxen, zonder veel ruimte in te nemen. Er zijn talloze varianten in verschillende groottes, stijlen en kleuren te verkrijgen.


Zelfs binnen misstaat een hangstoel niet. In de hangstoel kunt u heerlijk een boekje lezen, zonnen of een lekker drankje drinken. De hangstoel is makkelijk op te hangen en u kunt er fijn in schommelen. Deze Comfort hangstoel is gemaakt van stevig canvas dat tegen neerslag bestand is. De stof is erg dik, zacht en comfortabel.


Met comfortabele kussens maak je de zithoek compleet. Mooi wonen voor lage prijzen. En altijd verrassende acties. Bezoek één van onze Leen Bakker winkels of bestel online. Op de website van Leen Bakker kun je een complete tuinset kopen maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zowel je tafel als tuinstoelen apart te bestellen.


Zo kun je zelf een combinatie geheel naar jouw smaak samenstellen. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Deze stoel is gemaakt van rotan en is grijs van kleur. In deze hangstoel kunt u fijn loungen en chillen.


De stoel heeft een stalen frame en is stevig. Wieg heen en weer met een boek en geniet van het weer. Dit is de ideale hangstoel voor overal. Leuk onder de veranda, maar ook als toevoeging aan uw zithoek. Het draaggewicht van de hangstoel is maximaal 1kg.


Wij zijn er helemaal verslaafd aan bij Xenos. Je kan er heerlijk in loungen en chillen. Wieg heerlijk heen en weer met een boek en kop warme choco. Rieten hang-eistoel op metaal zwarte poot.


Zo goed als nieuw weinig gebruikt,naturel riet kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.