maandag 23 januari 2017

Betonplaten antraciet

Kwaliteit betonschuttingen voor ongekend lage Prijzen! Betonplaten en Stelconplaten uit voorraad leverbaar. Find betonpalen schutting vandaag! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zwarte betonplaten antraciet zijn erg populair.

Ze zorgen voor een strakke uitstraling. Leverbaar in de maten 2xmeter en 1xmeter. Ook zijn de geleverde betonplaten niet voorzien van hijshaken. Instructie vóór het leggen van de betonplaten. Daarnaast heeft u bij u ons de keuze uit betonnen palen met een ronde of met een diamantkop.


Beide hebben een vellingrand als afwerking op de hoeken. Onze betonpalen zijn standaard voorzien van gewapend staal voor extra stevigheid.

Antracietkleurige onder betonplaten , te gebruiken bij de betonpalen antraciet en de antracietkleurige lichtgewicht beton-combipalen. Deze onderplaat voor de betonschutting heeft twee gladde zichtkanten en een afwateringsdakje. Stuks in een koop gaat om de laatste exemplaren, zijn nieuw!


Betonnen onderplaat Tweezijdig glad met afwateringsrand Antraciet 1x 3. Door het gebruik van de juiste betonkwaliteit in combinatie met de afmeting is de betonplaat bestand tegen zware aslasten. Breed assortiment, bel voor uw persoonlijke prijs. Tuinschuttingen al vanaf € 295!


Alles voor jouw schutting online. U kan deze betonplaten in verschillende motieven verkrijgen. Platen worden altijd in grijse kleur geleverd. Wij adviseren om de betonplaten te vernissen in de gewenste kleur. De luxe palen zijn leverbaar in wit of antraciet met bol of diamant kop.


De onderplaten zijn er in glad of motief enkel of dubbelzijdig. Stel dat u de schutting samen met uw buren plaatst dan zijn dubbelzijdige betonplaten de oplossing. Bent u op zoek naar tweede keus betonplaten, antraciet , in de afmeting 200x100cm?

De keij heeft er momenteel stuks op voorraad! Bij afname van de gehele partij. Welkom bij Tuinhout Utrecht. Voor al uw tuinhout producten in Utrecht.


Tuincentrum Werkhoven is gespecialiseerd in het verkopen van beton schuttingen. Vraag naar onze scherpe prijzen. De betonplaat weegt kg. Deze kunt u ook bestellen in de kleur antraciet. U kunt de betonnen afdekkap op de bovenste betonplaat monteren.


Deze betonplaten dienen te worden voorzien van een betonnen afdekkap. Neem gerust contact met ons op voor advies over uw hout beton schutting met motiefplaten. Specificaties Motiefplaat antraciet rotsmotief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.