woensdag 18 januari 2017

Zwembad de waterthor

Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. In zwembad de Waterthor kunt u vrij zwemmen en meedoen aan zwemactiviteiten.


Zwempas voor zwemmers van jaar en ouder.

Op vrijdag december is zwembad de Waterthor gesloten in verband met een studiedag. Kijk hier voor de openingstijden in onze andere zwembaden. U bent van harte welkom in de horeca van het zwembad.


Zwembad de Waterthor op kaart Horeca. Er is koffie, thee, frisdrank en wat lekkers. U kunt hier even uitblazen en bijkomen van het sporten. Er is een aparte ruimte met douche (Miva-unit), een toilet en een omkleedruimte. Bekijk hier de openingstijden van de gemeentelijke zwembaden in Den Haag.


Hier kunt u vrij zwemmen, banenzwemmen of meedoen aan zwemactiviteiten zoals aquarobic, bootcamp, fifty fit en zwangerschapszwemmen.

Ook wordt er zwemles gegeven. Daarnaast is het zwembad ook gericht op aparte groepen voor zwemles,. Zie de website voor exacte tijden. Meer informatie per zwembad vindt u op zwemmen en zwembaden. Bekijk de kosten van het banenzwemmen op de pagina met tarieven Haagse zwembaden.


Dan is het voordeliger om een zwemabonnement (12- of 25-badenkaart) te kopen. Heeft u al een abonnement dan kunt u dit opwaarderen via de Sportwebshop. Bij SML Zwemmen kan je je kind al op zwemles doen vanaf de leeftijd van maanden. De kinderen zullen onder begeleiding van de ouders en instructie les krijgen en kunnen later doorstromen naar de zwembaden Zuiderpark of de Waterthor voor ABC. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kom zwemmen in Den Haag bij zwemvereniging CWP. Zwemles in groepen of prive, waterpolo en zwemles voor ouderen door heel Den Haag. Onze opgeleide instructeurs helpen. Bij zwembad de Waterthor in Den Haag kan je elke zaterdag meedoen met ouder- en kindzwemmen. Het water is dan extra verwarmd en tijdens deze lessen doe je samen met je baby of peuter leuke oefeningen in het water.


In dit zwembad worden er ook zwemlessen gegeven. Ouder-kindzwemmen elke zaterdag tussen 9. In het zwembad worden er vele leuke activiteiten georganiseerd.

Naast het wedstrijdba heeft de Waterthor ook een peuterbad en. Wat dacht je van een les aquajoggen, aquarobic of ouderkindzwemmen? De een zoekt rust in de natuur, de ander zoekt pret in het zwembad met kinderen of kleinkinderen. Het zwembad heeft een 50-meterba vier springplanken en een duiktoren van vijf meter hoog.


Activiteiten In het Hofbad worden verschillende zwemactiviteiten aangeboden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.