woensdag 25 januari 2017

Original kettle premium ø 57 cm black

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel direct jouw Kettle op beslist.


Original kettle premium ø 57 cm black

Door middel van dit systeem is de barbecue eenvoudig te ventileren en schoon te maken. De thermometer in de deksel zorgt voor permanente tempratuurcontrole. De hoes is uv-resistent en waterbestendig zodat je barbecue vrij van zon- en waterschade blijft.


Met de hoes verleng je de levensduur van je barbecue. Je sluit de barbecuehoes af met behulp van klittenband. Wenn du nach deinem Grillgut sehen oder Kohle nachlegen musst, kannst du den Deckel einfach an den Haken am Kessel hängen.


Get without the ads. Deze heeft het unieke One-Touch ventilatie- en reinigingssysteem. De aspan is verwijderbaar zwaardoor u heel gemakkelijk, snel en schoon de as kunt verwijderen.


De hoes is voorzien van verschillende bevestigingsmogelijkheden zodat hij niet wegwaait bij harde windvlagen. Dat scheelt een hoop tijd en moeite tijdens het schoonmaken. Je gaart het vlees direct boven het vuur (direct grillen) of laat de warmte binnen de barbecue het vlees gelijkmatig garen (indirect grillen).


Original kettle premium ø 57 cm black

Dit model is voorzien van scheurvaste, weerbestendige en verhoogde wielen (20cm) met een afdekplaatje. Deckel und Kessel sind aus Porzellan-Emaille gefertigt und sollen sich somit relativ einfach reinigen lassen. Het bovenrooster is verchroomd en heeft scharnieren voor het eenvoudig bijvullen van briketten. Om deze reden barbecue je op het rooster van verchroomd staal voor maximaal personen. Dit betekent dat je met druk op de knop het as laat vallen in de asopvangbak.


De barbecue is uitgerust met het One-Touch systeem. Help anderen en geef jouw mening over dit product. Deze luxe houtskoolbarbecue beschikt over een ruim grillrooster van verchroomd staal, hierdoor wordt het rooster mooi gelijkmatig heet waardoor het volledig gebruikt kan worden. D'un style contemporain, novateur et ergonomique, il vous offre des performances optimales pour la cuisson des aliments. Con l'acquisto di questo prodotto è possibile raccogliere fino a Punti fedeltà.


Original kettle premium ø 57 cm black

Deze barbecue heeft het unieke One-Touch ventilatie- en reinigingssysteem. Weber Master Touch Kettle. Original Kettle Premium vs. Waar rook is… is een heerlijke steak! Voeg daar een groot grillrooster en een asopvangbak aan toe en je hebt jouw barbecue gevonden.


Deze houtskoolbarbecue is uitgerust met een thermometer in het deksel, een uitneembare asschaal, een aluminium ventilatierooster en een dekselhaak. Außerdem gibt es zwei statt nur einem Griff am Kessel. Con esta barbacoa weber cocinar al. Het kookoppervlakte van deze compacte houtskoolbarbecue is centimeter.


Het logische vervolg op het principe van de kogelbarbecue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.